Vuokramökit Hunrückissa

Hunsrück on vuoristoalue Rheinland-Pfalzin osavaltiossa Saksassa, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden unelmalomaan ympäri vuoden. Vuokraa lomamökki Hunsrückista ja koe monenlaisia seikkailuja kauniin luonnon keskellä sekä talvisin että kesäisin. Vuokraa mökki Saksasta ja Hunsrückista helposti ja turvallisesti NOVASOLin kautta! 

Lumiset rinteet ja kauniit maisemat

Hunsrückin alue tarjoaa erinomaiset puitteet talviurheilulle - Kell am Seessa voit hiihtää upeissa maisemissa tai vaikkapa luistella 3500m² kokoisella luonnonjääkentällä. Neuhüttenin rinteillä pääset nauttimaan laskettelusta. Jokaiselle talvilajien harrastajalle löytyy varmasti jotakin. Kesäisin Hunsrückissa voi nauttia kauniista luonnosta ja tehdä vaikkapa pyöräretken. Jos pidät kalastuksesta, vuokraa mökki Hunsrückista, ja koe upeat mahdollisuudet kalastukseen sekä järvissä että joissa.

Hunsrückista löydät myös historiallisia kohteita, kuten linnoja ja raunioita, jotka kertovat omaa tarinaansa alueen mielenkiintoisesta historiasta ja kulttuurista. Monet vanhat kirkot edustavat upeaa arkkitehtuuria aina keskiajalta nykypäivään. Vanhoja kaupunkikeskuksia löytyy Hunsrückin alueelta paljon. Shoppailemaankin pääsee halutessaan - päiväreissulla ehdit hyvin vaikkapa Trieriin tai Frankfurtiin.  

Vuokraa mökki Hunsrückista ja tutustu näihin kaikkiin mahdollisuuksiin helposti omalta mökiltäsi, omien aikataulujesi mukaan. Matka Hunsrückiin tarjoaa ikimuistoisen loman vaikkapa koko perheelle!

Vuokraa mökki Hunsrückista NOVASOLilta

Meiltä NOVASOLilta löydät mökit Saksasta sekä lisäksi myös monia muita loma-asuntoja Euroopasta. Voit vuokrata omia tarpeitasi vastaavan loma-asunnon helposti ja turvallisesti vaikkapa kotisohvaltasi. Kotisivuiltamme löydät kaikki NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Saksassa ja muualla Euroopassa!