search

Vuokraa mökki Thüringenistä

Thüringenin osavaltio ja sen pääkaupunki Erfurt sijaitsevat maantieteellisesti maan keskustassa, joten lomaillessasi täällä lomailet aivan Saksan sydämessä. Lomallasi voit kokea Thüringenin kauniin luonnon, vierailla upeissa linnoissa, rentoutua ja nauttia historiallisista kaupungeista. Vuokraa mökki Thüringenistä ja kaikki tämä on ulottuvillasi!

Vuokraa mökki Thüringenistä

Lutherin jalanjäljissä

Kulttuurillisesti monipuolinen Thüringen vaihtelevine maisemineen on kotiseutu monille kuuluisuuksille, kuten Lutherille, Bachille, Schillerille sekä Goethelle.Vuokraa loma-asunto tai huvila Thüringenistä ja huomaat, kuinka näkyvä rooli Martti Lutherilla on seudulla. Astu vain ulos loma-asuntosi ovesta ja olet jo hänen jäljillään!

Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 500 vuotta Lutherin aloittamasta uskonpuhdistuksesta, ja juhlavuosi näkyykin seudulla monin tavoin. Muiden muassa yksi näkyvimmistä asioista on 2000 kilometriä pitkä reitti, Lutherweg, joka kulkee Thüringenin, Saksin ja Saksi-Anhaltin osavaltioiden läpi. Reitin varrella pääsee tutustumaan moniin Lutheriin liittyviin kohteisiin, kuten Augustinuksen luostariin, Lutherin kotimuseoon sekä Wartburgin linnaan, jossa Luther asui kääntäessään Uutta testamenttia saksaksi. Juhlavuoden kunniaksi sinua palvelevat myös koulutetut Luther-oppaat, joiden tehtävänä on jakaa jännittäviä tarinoita Lutherista. Useissa kaupungeissa on mahdollista kulkea ympäriinsä oppaan kanssa, jonka historian tietämys ja intohimo saavat sinutkin takuulla heittäytymään mukaan Lutherin kiehtovaan elämään ja historiaan.

Lutherin jalanjäljillä

Suuria historiallisia henkilöitä

Thüringenissä voit vierailla monissa kaupungeissa, joissa valtaosa eurooppalaisen taide- ja kulttuurielämän merkkihenkilöistä on vaikuttanut ja elänyt. Tältä seudulta löydät jälkiä muun muassa Bachista, Goethesta, Schilleristä, Lisztistä ja monista muista. Weimarin kaupungissa vierailevat he, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta, kulttuurista sekä musiikista. Weimarissa eli useiden vuosien ajan myös runoilija ja kirjailija Goethe. Frauenplanilla sijaitsee Goethen kotitalo, jossa kirjailija asui 50 vuoden ajan. Weimarissa asuivat myös säveltäjät Johann Sebastian Bach ja Franz Liszt - tosin täysin eri vuosisadoilla. Vuokraa mökki Thüringenistä ja saat itsellesi loistavan tukikohdan lähteä tutustumaan Thüringenin seudun laajaan tarjontaan!

Aktiiviloma Saksan sydämessä

Kaikki NOVASOLin loma-asunnot ja huvilat Thüringenissä sijaitsevat upeassa ympäristössä, asuit sitten Thüringeninmetsä-vuoristossa, Eisenachissa, Erfurtissa tai jossakin muussa monista lomakohteista.

Vuokraa mökki Thüringenistä ja voimme taata, ettei lomasi tule olemaan tylsä! Matkustitpa yksin, kaksin, tai koko perheen tai ystäväporukan kesken, Thüringen tarjoaa aina kaikille jotakin. Loma-asunto Thüringenistä on loistava vaihtoehto esimerkiksi heille, jotka rakastavat vaeltamista, sillä alueelta löytyy noin 16000 kilometrin edestä vaellusreittejä. Vaelluksillasi voit kokea mänty- ja pyökkimetsät, suoalueet ja alppiniityt ja saatatpa jopa nähdä harvinaisia eläinlajeja, kuten salamantereita! Vaeltamisen - ja vaikkapa pyöräilyn - lisäksi voit nauttia myös toisenlaisesta hyvinvoinnista. Thüringen on kuuluisa resorteistaan ja kylpylöistään, jotka tarjoavat hemmottelua niin mineraali- ja mutakylpyjen kuin perinteisempien hoitojenkin muodossa. Thüringen tarjoaa loistavia mahdollisuuksia myös talvisin useiden eri aktiviteettien muodossa. Vuokraa loma-asunto Thüringenistä ja voit nauttia seudun ihmeistä ja aktiviteeteista ympäri vuoden!

Vuokraa mökki Thüringenistä

Luonto jättää jälkensä

Thüringeninmetsä-vuoriston kaakkoispuolella sijaitseva Thüringen-Schiefergebirgenin alue koostuu 20 kilometrin pituisesta ylätasangosta, joka ulottuu aina vuoriston metsiin saakka. Alueella esiintyy runsaasti saviliusketta, jota kutsutaan myös Thüringenin siniseksi kullaksi. Saviliuskeella on aina ollut suuri merkitys paikalliselle taloudelle ja alueen vauraudelle. Vuoristoinen maisema pienine kylineen on ehdottomasti näkemisen arvoinen kokemus. Älä myöskään sivuuta Thüringen-merta, eli kahta vallia Saale-joessa, jotka ovat suosittua vapaa-ajanviettoaluetta lähellä NOVASOLin Thüringen-lomakohteita.

Keski-Thüringen koostuu muinaisista kulttuuri- ja maalaismaisemista. Täältä löydät idyllisiä pikkukyliä sekä vilkkaita kaupunkeja upean luonnon ääreltä, vuoristojen keskeltä. Tämä luonnon paratiisi kauniine luontoineen ja monine vanhoine linnoineen houkuttelee useita vierailijoita alueelle. Tutustu sinäkin tarjontaan, vuokraa loma-asunto tai huvila Thüringenistä ja nauti seudun monista mahdollisuuksista.

Vuokraa mökki Thüringenistä helposti suoraan netistä

Kiinnostaako sinua vuokrata huvila Thüringenistä upean luonnon ääreltä? NOVASOL tarjoaa mökit Saksassa ja Thüringenissä laatutakuulla. Ammattitaitoiset työntekijämme etsivät jatkuvasti uusia, laadukkaita kohteita lisättäväksi tarjontaamme. Joten mikäli et löydä unelmiesi loma-asuntoa valikoimastamme tänään, voi se olla siellä jo huomenna!

Voit etsiä sopivat loma-asunnot Thüringenistä täältä kotisivuiltamme hakuehtoja muokkaamalla, jolloin varmasti löydät itsellesi parhaiten sopivan majoituksen. NOVASOLilla on vuosikymmenten kokemus loma-asuntojen välittämisesti ja tänä päivänä löydät valikoimastamme loma-asunnot Saksasta, Kroatiasta, Italiasta ja monista muista kohteista. Jokainen vuokrattava mökki Thüringenissä ja muualla Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit luottaa niiden laadukkuuteen! Kaikki loma-asunnot Thüringenissä ja muualla Saksassa ovat yksityisomisteisia, mutta varaukset, maksut ja asiakaspalvelu hoidetaan NOVASOLin kautta. Kaikki loma-asunnot sisältävät ilman lisähintaa myös takuupaketin, johon sisältyy varauksen peruutusturva esimerkiksi sairastapauksien varalta. Tervetuloa vuokraamaan mökki Saksan Thüringenistä NOVASOLin kautta!