search

Vuokraa mökki Schwarzwaldista

Schwarzwaldista löydät romanttiset maalaiskylät, vihreät metsät ja puhtaan ilman, jotka takaavat ikimuistoisen mökkiloman. Olipa kyseessä sitten perheen yhteinen loma, kylpyläreissu tai vaellusretki, mökki Schwarzwaldista tarjoaa erinomaiset puitteet näihin kaikkiin. Näet kaikki vuokramökit Saksassa helposti kotisivuiltamme.

Vuokraa mökki Schwarzwaldista

Missä Schwarzwald sijaitsee?

Vuokraa mökki Schwarzwaldista ja koe yksi Saksan kauneimmista alueista! Schwarzwald on suuri vuoristoalue Saksan lounaisosassa, joka kohoaa jopa 1500 metriä merenpinnan yläpuolelle. Alueellisesti se on noin 160km pitkä ja parhaimmillaan 60km leveä. Vuoriston rinteiltä löydät koskemattomien metsien ympäröimiä kylpylöitä ja idyllisiä maalaiskyliä. Vietä rentouttava loma kylpyläkaupunki Baden-Badenissa tai kiipeä katsomaan maisemia Schwarzwaldin alueen korkeimmalle huipulle Feldbergille.

Vaikuttava luonto ja nähtävyydet

Mökki Schwarzwaldissa tarjoaa mahdollisuuden nähdä ja kokea monenlaisia elämyksiä. Vanhat, historialliset kaupungit kuten Freiburg ja Donaueschingen ovat oiva tapa tutustua alueen arkkitehtuuriin ja historiaan, mutta niiden lisäksi myös unenomaiset pikkukaupungit, perinteiset maatilat ja syvät mäntymetsät ovat alueelle tyypillisiä. Schwarzwaldista löydät monia kauniita laaksoja, kuten Glottertalin, jonka ympäristöön sijoittui myös suosittu tv-sarja Vuoristosairaala. Schwarzwaldin korkein huippu, 1439 metrin korkeuteen kohoava Feldberg sopii täydellisesti retkeilyyn monien reittiensä ansiosta ja talvisin rinteet tarjoavat mahdollisuuden lasketteluun. Schwarzwaldin ulkoilmamuseo esittelee alueen kulttuuria ja elämäntapaa viimeisen 400 vuoden ajalta ja onkin erinomainen kohde historiasta kiinnostuneille. Pitkän päivän jälkeen voit rentoutua yhdessä alueen monista kylpylöistä ja nauttia upeista maisemista.

Vuokraa mökki Schwarzwaldista

Tapahtumat ja menovinkit lomalle Schwarzwaldissa

Schwarzwaldin alueen lukuisat tapahtumat luovat myös paljon aktiviteetteja. Olipa kyseessä sitten viikottain järjestettävät torimarkkinat tai suuri tapahtuma yhdessä monista romanttisista luostareista, loma Schwarzwaldissa mahdollistaa tämän kaiken. Monet muut tapahtumat, kuten Jazzfest Rottweilissa, joulumarkkinat Freiburgissa ja konsertit Baden-Badenissa tarjoavat jokaiselle jotakin. Tarjolla on vuosittain myös erilaisia festivaaleja, ulkoilutapahtumia ja urheilukilpailuja, joten loma Schwarzwaldissa kannattaa ympäri vuoden. Vuokraa mökki Saksasta ja suuntaa monipuoliselle lomalle Schwarzwaldiin!

Löydä vuoriston upea luonto

Voit halutessasi sisällyttää lomaasi Schwarzwaldissa myös paljon erilaisia urheiluaktiviteetteja. Alueen lukuisat vaellusreitit, korkeat vuorenhuiput ja kauniit järvet tekevät Schwarzwaldista täydellisen kohteen aktiivilomalle ja luonnonystäville. Esimerkiksi Glottertalin laakso ja Schluchsee-järvi ovat otollisia sijainteja harrastaa erilaisia urheilulajeja. Titiseen alueella voit kokeilla vaikkapa maastopyöräilyä ja nauttia samalla viinitilojen upeista maisemista. Muita kokeilemisen arvoisia ulkoilma-aktiviteetteja ovat esimerkiksi kiipeily ja koskenlasku. Schwarzwaldista löydät myös 16 pidempää pyöräreittiä, jotka kulkevat monien eri maastojen läpi ja tarjoavat upeita maisemia.

Loma Schwarzwaldissa

Kulkuyhteydet Schwarzwaldiin

Vuokramökit Schwarzwaldissa ovat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Alue sijaitsee sekä Ranskan että Sveitsin rajojen välittömässä läheisyydessä, ja molemmista maista pääset vaivattomasti perille joko junalla tai autolla. Rautatiet kulkevat Schwarzwaldista lähes joka ilmansuuntaan. Autolla pääset perille joko A5-tietä (Karlsruhe-Basel) tai A81-tietä (Singen-Stuttgart) pitkin. Schwarzwaldin halki kulkee myös monia matkailureittejä, kuten Schwarzwaldhochstraße sekä Deutsche Uhrenstraße.

Perinteinen Schwarzwald - käkikelloja ja romanttisia lomakohteita

Schwarzwald on tunnettu sen romanttisista kaupungeistaan, kuten Freiburgista ja Offenburgista, mutta myös lasitaide, hiilikaivokset ja käkikellot ovat tyypillisiä Schwarzwaldin tunnusmerkkejä. Vuokraa mökki Schwarzwaldista ja vietä unelmaloma tutustuen ihaniin kylpylöihin, upeisiin maisemiin sekä historiallisiin kaupunkeihin!

Vuokraa mökki Schwarzwaldista helposti ja turvallisesti

Loma-asunnon täytyy vastata juuri sinun tarpeitasi, ja kotisivuiltamme löydätkin kaikki NOVASOLin mökit ja huoneistot Saksasta. Suosituimpia lomakohteita alueella ovat Ettenheim, Freiburg, Titisee-Neustad sekä Donaueschingen. Schwarzwald on pitänyt paikkaansa pidettynä lomakohteena jo pitkään, ja meiltä löydät vaihtoehdot aina kahden hengen lomamökistä suurempiin loma-asuntoihin. Hyvin varustellut loma-asuntomme tarjoavat erinomaiset puitteet rentouttavaan lomaan Schwarzwaldissa!