search

Vuokraa mökki Syltin saarelta

Sylt on Pohjoisfriiseinsaariin kuuluva iso saari - yksi Saksan suosituimmista lomakohteista Pohjanmeren maisemissa. Syltilä voit usein törmätä luksusautoihin ja julkisuudenhenkilöihin, mutta se on oiva kohde myös perhelomalle. Jätä arkiset huolet taaksesi ja vuokraa mökki Syltin saarelta tai katsasta kaikki vuokramökit Schleswig-Holsteinissa!

Vuokraa mökki Syltin saarelta

Löydä itsellesi sopiva mökki Syltin saarelta

NOVASOLilta löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja majoitukselle - aina sinun tarpeidesi mukaan. Halutessasi voit vuokrata mökin rannan lähettyviltä tai vaikkapa hemmotella itseäsi ja valita mökin porealtaalla ja saunalla. Osaan vuokramökeistämme Syltin saarella voit tuoda mukanasi myös koiran - erityisesti hiljaisempina aikoina Syltin rannat ovat mainioita paikkoja lenkkeilylle. Syltillä on paljon nähtävää kauniin luonnon lisäksi; pienet idylliset kylät ja katujen varrella sijaitsevat putiikit luovat Syltistä täydellisen kohteen rentouttavalle lomalle

Vuokraa mökki Syltiltä ja aloita ikimuistoinen lomasi

Syltillä on paljon tarjottavaa - et tule tylsistymään lomasi aikana. Useat vuokramökit Syltissä sijaitsevat veden lähettyvillä, joten voit ihastella Pohjanmerta heti ovesta ulos astuessasi. Lapsiperheille oiva kohde on Kampener Strand, suosittu hiekkaranta, jossa koulutetut uimavalvojat huolehtivat uimareiden turvallisuudesta. Kun lapset pääsevät uimaan, voivat aikuiset kokeilla rannalla sijaitsevia urheiluaktiviteetteja, kuten rantalentopalloa tai kehonpainoharjoittelua. Hieman rauhallisempia rantoja löydät saaren pohjoisosasta. Syltillä voi helposti liikkua kävellen, samalla nauttien inspiroivista maisemista.

Vuokraa mökki Syltin saarelta

Laaja valikoima aktiviteetteja koko perheelle

Vuokraa mökki Syltistä ja pääset kokemaan muutakin kuin upeat rannat ja luonnon läheisyyden - saarelta löydät myös paljon kulttuurikohteita. Syltin historiaan voi tutustua paikallisessa museossa, jossa jo sisäänkäynnillä vierailijoita odottaa iso sillivalas. Yli 20 metriä korkea Morsum-kallio merenrannalla on myös suosittu nähtävyys. Alueelle tyypillisiä ovat myös idylliset pienet majakat, joita voi nähdä saaren ympärillä paljon. Pitkän päivän jälkeen voit rentoutua oman mökkisi rauhassa ja katsoa auringon laskevan Pohjanmeren taa.  

Vuokraa mökki Syltiltä ja vietä unelmaloma Pohjanmeren rannalla

Lomamökkimme Syltillä mahdollistavat rentouttavan loman ympäri vuoden. Talvikaudella voit katsella takan äärestä idyllistä lumimaisemaa ja myrskyävää Pohjanmerta. Kohteena Sylt on monipuolinen ja se sopii niin rentoutumiseen kuin koko perheen lomallekin. Vuokraa mökki Schleswig-Holsteinista ja suuntaa lomalle kauniille Syltin saarelle!