search

Vuokraa mökki Schleswig-Holsteinista

Schleswig-Holstein on Saksan pohjoisin osavaltio ja yhdessä pääkaupunkinsa Kielin kanssa ne muodostavat upean matkailukohteen. Osavaltiossa vierailee vuosittain runsaasti turisteja sekä ulkomailta että muualta Saksasta. Täältä löydät kotoisia vanhoja kaupunkeja, kauniita maisemia, suloisia satamia sekä paljon vettä. Alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä kokemuksia, joten mikäli etsit ihanteellista lomakohdetta, vuokraa mökki Schleswig-Holsteinista! Majoitus jossakin upeista Schleswig-Holsteinin mökeistämme ja nauti auringon lämmöstä ihollasi, tuulen vireestä hiuksissasi ja välkehtivästä vedestä. Löydät laajasta valikoimastamme mökit sekä Pohjanmeren että Itämeren rannoilta. Saksalla on paljon tarjottavaa lomailijalle ja NOVASOLin mökit Schleswig-Holsteinissa ovat loistava mahdollisuus nauttia oman loma-asunnon rauhasta ja yksityisyydestä samalla, kun nautit ympäri aluetta löytyvistä nähtävyyksistä, aktiviteeteista sekä viihdekeskuksista.

Vuokraa mökki Schleswig-Holsteinista

Schleswig-Holstein koostuu viidestä eri alueesta: Pohjanmeri, Itämeri, sisämaa, Holsteinin Sveitsi sekä Herzogtum Lauenburgista. Koe saaret, Vattimeri sekä vihreät sisämaan maisemat. Schleswig-Holsteinin lomaparatiisi pitää sisällään ihania rantoja ja dyynejä, idyllisiä kalastajakyliä, loputtomia laidunmaita sekä arvokkaita kartanoita. Tartu tilaisuuteen ja vuokraa mökki Schleswig-Holsteinista upeaa lomaa varten! Schleswig-Holsteinin Itämeren puoleinen rannikko upeine rantaviivoineen, hiekkadyyneineen, syvine vuonoineen ja syrjäisine rantoineen ulottuu aina Tanskan rajalta Lyypekkiin saakka. Merellä Kielin ja Lyypekin välissä sijaitsee Fehrmanin saari, joka tunnetaan maaseudustaan sekä Holstein-Sveitsi -luonnonpuistostaan.

Varaa mökki Schleswig-Holsteinista

Monet suuret ja pienet kaupungit houkuttelevat vierailulle jokaiseen makuun sopivilla maailmanluokan shoppailumahdollisuuksillaan, ravintoloillaan ja museoillaan sekä kaiken ikäisille sopivilla aktiviteettimahdollisuuksillaan. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Schleswig-Holsteinista, kaikki tämä on aivan ulottuvillasi. Itämeri on myös monella tapaa kiinnostava kohde kaikille urheilukalastajille, sillä näillä murtovesillä viihtyy runsaasti eri kalalajeja. Kaloille on myös tarjolla runsaasti ravintoa, mistä johtuen sinulla on mahdollisuus saada saaliiksesi hyvinkin suurikokoisia yksilöitä. Vuokraa mökki Schleswig-Holsteinista ja sinun on helppoa lähteä uinti- ja kalastusretkille ja nauttia kaikista alueen tarjoamista mahdollisuuksista!

Kotisivuillamme voit helposti hakea ja vuokrata mökit ja loma-asunnot Saksasta sekä muualta Euroopasta. Laajasta valikoimastamme löydät niin huippumodernit huvilat kuin kotoisat mökitkin aina laatutakuulla. Asetat vain haluamasi hakuehdot ja hakukoneemme etsii juuri sinulle sopivat loma-asunnot kaikkialta Euroopasta. 29 Euroopan maan ja NOVASOLin yli 44 000 loma-asunnon valikoima tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Tervetuloa vuokraamaan mökki Schleswig-Holsteinista NOVASOLin kautta upeaa lomaasi varten!