search

Vuokraa mökki Sauerlandista

Haluatko nauttia monipuolisista maisemista, kulttuurielämyksistä ja laajasta valikoimasta ulkoilma-aktiviteetteja seuraavalla lomallasi? Vuokraa siinä tapauksessa mökki Sauerlandista, joka on Saksan keskiosassa sijaitseva suosittu lomakohde! Sauerlandilla on tarjota kaikkea, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Matkustitpa yksin tai isomman ryhmän kanssa, meillä on tarjota majoitusvaihtoehtoja jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Vuokraa mökki Saksasta NOVASOLilta ja aloita rentouttava lomasi!

Vuokraa mökki Sauerlandista

Sauerland sijaitsee Westfalenin eteläpuolella, ja on täten hyvin keskeisellä paikalla. Sauerlandiin on siis helppo saapua, matkustitpa sitten autolla, junalla tai bussilla. Hyvien kulkuyhteyksien lisäksi Sauerland on suosittu upeiden maisemiensa vuoksi. Alueella on paljon vuoristoalueita, koskemattomia metsiä ja vaihtelevia maastoja. Monet idylliset pikkukylät ovat vierailemisen arvoisia kohteita, jos haluat kokea paikallista vieraanvaraisuutta ja kulttuuria.   

Varaa juuri sinulle sopiva mökki Sauerlandista

Laaja valikoimamme vuokrattavia mökkejä takaa sen, että jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Halusitpa viettää loman luonnon rauhassa tai vaikkapa talviurheilun keskuksessa Winterbergissä, löydät verkkosivuiltamme aina vaihtoehtoja, sillä kohteemme sijaitsevat laajalla alueella eri puolilla Sauerlandia. Voit itse valita mökkisi varustelutason - osasta löydät jopa oman uima-altaan. Hemmottele itseäsi ja vuokraa mökki Sauerlandista jo tänään!   

Vuokraa mökki Sauerlandista

Sauerland - 1000 vuoren maa

Sauerlandin tavaramerkki on sen monet huiput ja vuoristot. Alueella on yli 2000 vuorta, joka tekee Sauerlandista ideaalin lomakohteen vaikkapa aktiivilomalle. Vuoristomaisemat luovat upean ympäristön myös rentoutumiselle omassa rauhassasi. Monet NOVASOLin mökit Sauerlandissa toivottavat myös lemmikit tervetulleiksi. Lyhyt matka perille ja hyvät ulkoilureitit mahdollistavat hauskan loman myös nelijalkaisten ystäviesi kanssa!  

Lukuisia aktiviteetteja ympäri vuoren

Jos sinulla on vuokrattuna mökki Sauerlandista, et todennäköisesti tule tylsistymään lomasi aikana - alueella on kattava tarjonta erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja. Monet vaellusreitit mahdollistavat kävelyn lisäksi myös pyöräilyn ja kristallinkirkkaisiin järviin voi huoletta pysähtyä uimaan matkan varrella. Alueella on myös paljon hevostalleja, joten ratsastajat löytävät varmasti mieluisaa tekemistä. Sauerland on hyvin suosittu myös talvilomakohteena johtuen monista laskettelukeskuksista. Kokeile laskettelua tai vaikkapa perinteistä hiihtoa lomallasi Sauerlandissa!

Kulttuurin ja historian Sauerland

Sauerland ei sovi ainoastaan urheilijoille ja luonnonystäville - myös kulttuurista ja historiasta kiinnostuneet löytävät alueelta paljon tekemistä. Vieraile esimerkiksi yhdessä tuhansissa luolissa, joita Sauerlandissa on. Iserlohnista löydät myös Saksan suurimman luolamuseon. Historiasta kiinnostuneet voivat vierailla vaikkapa vanhoissa linnoissa, kartanoissa ja muissa rakennuksissa, joita Sauerlandista löytyy paljon. Myös Sauerlandin kaivosteollisuuden historia on näkyvästi esillä - voit tutkia sitä opastetuilla kierroksilla. Vuokraa mökki Saksasta ja suuntaa monipuoliselle lomalle Sauerlandiin!

Vuokraa mökki Sauerlandista

Vuokraa mökki Sauerlandista ja vietä hauska koko perheen loma

Jos matkustat perheesi kanssa Sauerlandiin, tulet löytämään monia hauskoja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille. Yksi talvikauden kohokohdista on ehdottomasti mäkihypyn maailmancupin kilpailut Willingenissa. Kesäisin monet teemapuistot ovat avoinna ja tarjoavat hauskaa tekemistä koko päiväksi. Sauerland on mainio kohde lapsiperheille niin talvisin kuin kesäisinkin!

Monipuolinen Sauerland - varaa mökkisi meiltä

Lomamökki Saksan monipuolisessa vuoristomaisemissa tarjoaa inspiroivan ja aktiivisen lomamatkan. Sauerlandin luonto, kulttuuri ja suuri tapahtumatarjonta tekevät siitä suositun kohteen ympärivuotisesti. Vuokraa mökki Sauerlandista tai Saksan muista kohteista NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti jo vaikka tänään