search

Vuokraa mökki Saksista

Saksan kaakkoisosassa sijaitseva Saksin osavaltio (Sachsen) on tunnettu monipuolisesta kulttuurista, koskemattomasta luonnosta ja historiallisista kaupungeista. Vuokraa mökki Saksasta ja nauti upeista kaupungeista ja vihreästä luonnosta. Jos etsit rentouttavaa ja rauhallista irtiottoa arjesta, valitse Saksin idyllinen maaseutu - vaihtoehtoisesti kulttuuria ja historiaa löydät Saksin kuuluisista kaupungeista kuten Dresdenistä, Leipzigistä tai Chemnitzistä. Mökki Saksista on aina hyvä ajatus, kun kaipaat lomalle inspiroiviin maisemiin!

Vuokraa mökki Saksista

Vogtland ja Erzebirge - Saksin karismaattiset lomakohteet

Saksista löydät satoja kilometreja hyväkuntoisia vaellusreittejä - voit tutustua niihin kävellen, pyöräillen, hiihtäen tai vaikkapa ratsastaen. Reitit kulkevat vehreiden metsien ja rantojen läpi, esitellen tärkeimpiä nähtävyyksiä kuten historiallisia rakennuksia. Reitin varrella voit oppia tuntemaan myös alueen kaivostoiminnan historiaa, kiitos opastettujen polkujen. Yksi luontokohteista on Erzebirge, vuorijono Saksan ja Tšekin rajalla, joka on erityisen suosittu talvilomakohteena.

Varaa mökki Saksista ainutlaatuisen luonnon parista

Saksin Sveitsi on varmasti yksi suosituimmista alueista Saksissa - meiltä löydät laajan valikoiman mökkejä joista voit kokea upean luonnon heti astuttuasi ovesta ulos. Kävellen voit tarkastella maisemia ja alueelle tyypillisiä eriskummallisia kivimuodostelmia läheltä. Saksin Sveitsi on suosittu kohde aktiivilomille, eikä ihme. Alueella on erityisen paljon mahdollisuuksia harrastaa pyöräilyä, mutta voit kokeilla myös hieman harvinaisempia lajeja kuten kalliokiipeilyä. Iltaisin voit rentoutua helposti oman mökkisi rauhassa ja suunnitella seuraavaa päivää.

Loma Saksissa

Saksin Elbland - nautinto kaikille aisteille

Saksin keskiosassa sijaitseva alue nimeltään Elbland tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia jokien ympäröimänä. Alue on myös tunnettu siellä tuotettavasta viinistä. Elblandin alueella sijaitsee myös kaunis kaupunki Dresden, Saksin osavaltion pääkaupunki. Alueelta löydät monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten linnoja ja monumetteja. Pyöräilijät löytävät alueelta varmasti tekemistä, sillä pääset Elblandista helposti Saksan suosituimmalle pyöräreitille, Elberadwegille. Lomasta nauttiminen ei ole vaikeaa täällä - vuokraa mökki Saksista NOVASOLilta.  

Dresden, Leipzig, Chemnitz - Saksin idylliset kaupungit

Jos etsit lomaltasi paljon kulttuuria ja kaupunkielämää, suosittelemme varaamaan loma-asunnon jostain Saksin kaupungeista. Dresden, osavaltion pääkaupunki, on luonnollisesti kaupungeista tunnetuin. Dresdenin tarjonta esimerkiksi museoiden, ravintoloiden ja kauppakeskusten suhteen on mainio. Talvella Dresdeniin matkustaessa ei kannata jättää välistä vuosittaisia joulumarkkinoita, joka on yksi Saksan vanhimmista markkinatapahtumista. Dresdenille ei kalpene myöskään Leipzig, Saksin väkiluvultaan suurin kaupunki. Leipzigistä löydät rikkaan kulttuurin ja monia historiallisia rakennuksia. Yliopistokaupunkina tunnettu Leipzig on ilmapiiriltään nuorekas, yhdistäen historiallisuutta ja nykypäivää. Jos olet kiinnostunut Saksin kaivostoiminnan historiasta, varaa lomamökkisi Erzebirge-vuoriston tuntumasta, läheltä Chemnitzin kaupunkia. Täällä voit tutustua Saksin monipuoliseen historiaan ja kulttuuriin kaivostoiminnan näkökulmasta. Saksilla on tarjota jotain kaikille - olipa se sitten kaupunkiloma, urheilua tai historiaa.

Loma Saksissa

Varaa juuri sinulle sopiva mökki Saksista kauttamme

Huolimatta siitä, mille alueelle haluat Saksissa matkustaa, meillä on tarjota paljon vaihtoehtoja. Matkustatko kenties koko perheen voimin ja tarvitset isomman talon? Sekään ei ole ongelma, sillä suuri osa lomamökeistämme Saksissa sopivat jopa kahdeksalle hengelle. Moniin kohteistamme voit tuoda myös lemmikin mukanasi. Vuokraa mökki Saksasta NOVASOLin kautta tai tutustu muihin Euroopan kohteisiimme verkkosivuillamme.