search

Vuokraa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerista

Vuokraa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerista, alueelta joka on vuosi vuodelta yhä yksi suosituimmista matkailukohteista Saksassa. Idylliset rannikkomaisemat, kuvaukselliset hiekkarannat, järvet ja saaret luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle kaukana kaupungin vilinästä tälle Itämeren rannikolla sijaitsevalle alueelle. Vuokraa mökki tai huoneisto Saksasta NOVASOLin kautta ja vietä rauhallinen ja rentouttava loma Mecklenburg-Etu-Pommerissa!

Vanhoja linnoja ja puutarhoja

Kukapa ei uneksisi omistavansa linnaa ja heräävänsä aamulla puutarhanäkymä ikkunastaan? Jos tämä kuulostaa mielestäsi hyvältä, suosittelemme vuokraamaan alueelta vaikkapa upean Poggelow'n (DMV400) tai Schmuggerow-linnan (DMV333). Linnat sopivat täydellisesti vaikkapa juhlien järjestämiseen - voit vuokrata niitä myös lyhyemmäksi ajaksi. Linnat ovat hyvin varusteltuja, ja täällä voitkin tuntea hetken olevasi oikea kuninkaallinen.

Vuokraa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerista

Lomavinkit Mecklenburg-Etu-Pommeriin - rikas kulttuuri ja luonto

Vuokraa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerista ja ympäröi itsesi historialla, luonnolla ja rikkaalla kulttuurilla. Alueella riittää nähtävää - yhteensä yli 2000 linnaa, kartanoa ja huvilaa. UNESCOn maailmanperintölistaan merkityt kaupungit Stralsund ja Wismar esittelevät ainutlaatuista, historiallista arkkitehtuuria. Kaupungeissa on monia museoita, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Myös luonto tarjoaa aktiviteetteja vastapainoksi kulttuurikohteille; kokeile pyöräilyä, uimista, golfia tai kalastamista ja ihastu Mecklenburg-Etu-Pommerin tarjontaan.

Suosittu Itämeri - Mitä sinä haluat nähdä Mecklenburgissa?

Mökki Mecklenburg-Etu-Pommerissa tarjoaa loistavan tilaisuuden nähdä ihana Itämeri! Alueelta löydät paljon kansallispuistoja, luonnonsuojelualueita ja kauniita vesistöjä. Itämeren rannikko, kuten myös lukuisat joet ovat mainioita kohteita veneilylle. Alueen viehätys onkin uniikissa yhdistelmässä mereä ja maata. Maaseudulla on nähtävillä useita vanhoja monumentteja, majakoita ja maisemapaikkoja. Suosituimpia kohteita ovat jo edellä mainittu Itämeren rannikko sekä Rügenin, Usedomin ja Poelin saaret, joista Rügen on samalla Saksan saarista isoin. Myös Mecklenburgin iso järvialue on suosittu kohde erityisesti luonnosta kiinnostuneiden kävijöiden keskuudessa.

Mecklenburg-Etu-Pommerin alueen ilmasto on meri-ilmaston ja mannerilmaston sekoitus, joka vähentää alueen sateisuutta ja näin ollen luo otollisen ympäristön rantalomalle Itämeren rannalla.

Mecklenburgische Seenplatte - tuhansien järvien taikaa

Euroopan suurin yhtenäinen järvialue yhdessä tummien metsien, kristallinkirkkaiden järvien ja kiehtovien kosteikkojensa kanssa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua eläinkantaan koskemattomassa ympäristössä. Alueella voit nähdä esimerkiksi merikotkia, haikaroita ja monia muita pienempiä lintuja. Myös matkalla olevat muuttolinnut ovat alueella tuttu näky.

Mainio tapa tutustua järvialueeseen on opastettu kierros, jossa voit oppia paljon paikallisesta luonnosta. Varaa mökki Mecklenbergin järvialueelta ja ympäröi itsesi upealla luonnolla!

Vuokraa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerista

Loma-asunnot Rügenin saarella

Saksan suurin saari Rügen ihastuttaa pitkällä rantaviivalla ja upeilla maisemilla. Saarelta löydät valkoiset hiekkarannat ja meriveden. Rügenin satama on suosittu kohde myös lapsiperheiden keskuudessa. Saarella on hyvät mahdollisuudet pyöräilylle ja kävelylle. Rügen on mainio kohde esimerkiksi perhelomalle - majoitusta on tarjolla isommallekin ryhmälle, unohtamatta merinäköaloja. Varaa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerista ja tutustu upeaan Rügenin saareen!

Loma-asunnot Usedomin saarella

Lähes 45km pitkä hiekkaranta tarjoaa upeat puitteet rentouttavalle lomalle Usedomissa - olitpa sitten rannalla tai idyllisellä maalaisalueella. Usedom on tunnettu sen laitureistaan, joita voit nähdä saaren joka puolella. Heringsdorfissa, Usedomin rannikolla, sijaitsee yli 500 metriä pitkä, Manner-Euroopan pisin laituri. Varaa loma-asunto Usedomista ja vietä hauska rantaloma pitkällä hiekkarannalla!

Huviloita, mökkejä tai vaikkapa linnoja - Sinun päätöksesi!

Laaja valikoima loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä - NOVASOL tarjoaa monia majoitusvaihtoehtoja Mecklenburg-Etu-Pommerissa. Majoituksen täytyy vastata sinun tarpeitasi, ja Mecklenburg-Etu-Pommerissa voit erityistilaisuuksiin varata lomamajoituksen jopa linnasta!

Meiltä löydät esimerkiksi yksinkertaisia loma-asuntoja muutamalle hengelle, isompia taloja perheille sekä moderneja rantahuviloita. Varattavissasi on myös asuntoja lomakylästä. Näin ollen jokainen lomailija voi löytää omia tarpeitaan vastaavan loma-asunnon NOVASOLilta.

Olitpa matkalla yksin, perheesi kanssa, koira tai kissa mukanasi - Sinun tarpeesi majoituksessa tulevat ensin.   

Koe upea ja suosittu Mecklenburg-Etu-Pommeri

Mecklenburg-Etu-Pommerista löydät kaiken mitä tarvitset rentouttavaan lomaan; hiekkarantoja, valloittavan luonnon ja paljon mahdollisuuksia harrastuksille. Alue on ollut suosittu lomakohde jo pitkään, eikä suotta. Halusitpa sitten upeaa arkkitehtuuria ja rantakatuja rannikolla tai historian havinaa kaupungeissa, vuokraa mökki Mecklenburg-Etu-Pommerin alueelta helposti ja turvallisesti NOVASOLin kautta - vaikka kotisohvaltasi. Meiltä löydät mökit Saksasta ja loma-asunnot kaikkiaan lähes 30 Euroopan maasta.