search

Vuokraa mökki Harzista

Saksan kaunis Harz ulottuu yli seuraavien alueiden: Niedersachsen, Sachsen-Anhalt ja Thüringen. Alue on historiallisesti tärkeä malmin ja muiden luonnonvarojen kannalta, mikä teki aikoinaan keisarit ja kuninkaat rikkaiksi. Vuokraa mökki Harzista ja pääset nauttimaan monista UNESCOn maailmanperintökohteista. Upeat historialliset nähtävyydet ja tarinat niiden takana ovat kuitenkin vain yksi syy vuokrata loma-asunto Harzista. Loma-asunnot ja mökit Harzissa sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristössä. Korkeat graniittikalliot, upeat suoalueet ja pärskyvät virrat värittävät tätä kaunista aluetta. Myöskin alueen eläimistö ja kasvisto on erittäin rikasta ja mielenkiintoista.

Lomaile Harzin alueella vuoden ympäri

Vuokramökit Harzin alueelta soveltuvat loistavasti myös talvilomalle ja ne tarjoavat loistavat puitteen monenlaisille talviaktiviteeteille. Vuoristoalue onkin talvisin upea paikka niin murtomaahiihtoon, lasketteluun kuin pulkkailuunkin.

Korkeiden mäkien välissä kulkee myös monia köysiratoja. Löydät NOVASOLilta upeat mökit Harzista ja muualta Saksasta. Valikoimaamme mahtuvat niin yksinkertaiset huoneistot kuin hienot luksushuvilat Saksassa. Voit itse valikoida loma-asunnon Harzista mieltymystesi mukaan täällä kotisivuillamme.

Vuokraa mökki Harzista

Kiinnostaako historia?

Vuokraa loma-asunto tai mökki Harzin alueelta, jos haluat tutustua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Vanha kaupunki, Goslar (UNESCOn listalla) sekä Rammelsberg, jonka alueelta löydät kaivoksia löytyvät Harzista. Martti Luther syntyi täällä ja hänen syntymäkotinsa on yksi Saksan vanhimmista museoista. Nämä ja monet muut nähtävyydet ovat niin lähellä toisiaan, että voit lähteä tutustumaan niihin vaikka pyöräretken merkeissä. Alueella on uskomattoman laajat maastopyöräilyreitistöt, joiden vaikeustaso vaihelee, joten vuokrahuvilat ja loma-asunnot Harzissa sopivat niin aktiivipyöräilijöille kuin aloittelijoillekin.

Loma Harzissa

Vuokraa mökki Harzista ja lähde ihanalla mökkilomalle

Kiinnostaako sinua vuokrata mökki Saksasta? Löydät upeat loma-asunnot ja mökit Harzista ja sen upeista pikkukylistä sekä kaupungeista. Loma-asunnot Harzissa sopivat niin aktiivilomailijalle kuin rentoutumista ja rauhaakin kaipaaville. Etsi itsellesi sopiva mökki tai loma-huoneisto Harzista hakuehtoja muokkaamalla helposti kotisivuiltamme.

Jokainen NOVASOLin loma-asunto Saksassa ja muualla Euroopassa on yksityisomisteinen, joten pääset varmasti alueen todellisen elämän piiriin. Tarkistamme myös kaikki loma-asunnot Euroopassa säännöllisesti ja valikoimme ne tarkasti, ennen kuin ne pääsevät järjestelmäämme. Näin voit vuokrata loma-asunnot Harzista ja muualta Saksasta kauttamme turvallisesti ja helposti suoraan täältä kotisivultamme! Tervetuloa lomalle Harziin nauttimaan upeasta saksalaisesta elämäntavasta ja vuokraamaan mökki Harzista NOVASOLin kautta!