search

Vuokraa mökki Baijerista

Baijerista tulee helposti ensimmäisenä mieleen jalkapallo, autot sekä Oktoberfest, mutta NOVASOLin loma-asunnot Baijerista voivat tarjota sinulle myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kirkas sininen taivas, upeat järvet, historialliset kaupungit sekä eloisat metropolialueet odottavat sinua Baijerissa. Noin 6000 km2 suuri Bayerischer Wald on Keski-Euroopan suurin metsäalue, joten mökki Baijerista tarjoaa takuulla myös huikeita luontoelämyksiä. Baijerin osavaltio jaetaan seuraaviin alueisiin: Franken, Itä-Baijer, Oberbayern sekä Allgäu/Bayerisch Schwaben.

Vuokraa mökki Baijerista

Lomaile Saksan eteläosassa

Franken on täydellinen lomakohde Etelä-Saksassa ja sopii myös hyvin mökin tai talon vuokraukseen Baijerista. Löydät alueelta laajat luonnonsuojelualueet ja paljon tekemistä ja nähtävää vuoden ympäri. Loma Frankenin alueella merkitsee myös upeita kaupunkeja, kuten kuuluisaa Nürnbergiä, joka tunnetaan joulumarkkinoistaan, Christkindlmarktista. Myös Bayreuth kuuluisine juhlineen, yliopistokaupunki Würzburg tai keskiaikainen Rothenburg o.d. Tauber ovat vierailun arvoisia.

Itä-Baijeri on alue sijaitsee Bayrischer Waldin ympäristössä, joten loma-asunto Baijerin itäosasta tarjoaa erityisesti kauniita ja kirkkaita järvimaisemia upeiden metsien lomassa. Kauniin luonnon lisäksi vuokratalot Baijerin itäosassa ovat lähellä monenlaisia vanhoja kaupunkimiljöitä, joissa voit usein nähdä jälkiä menneen ajan koettelemuksista. Kaupungeista Regensburg ja Passau ovat ehkä kaikkein tunnetuimmat.

München – paljon muutakin kuin Oktoberfest

Jos lomailet Oberbayernissa, olet löytänyt tiesi Baijerin sydämeen. Pääkaupunki München tunnetaan monista asioista. Oktoberfest –olutjuhla on tietysti yksi tunnetuimmista ja se kerää väkeä ympäri maailman. Vuokraa mökki tai talo Münchenin läheltä Baijerista ja tulet kohtaamaan myös kaupungin lukemattomat upeat rakennukset. Kaupunki on nimittäin täynnä toinen toistaan mahtipontisempia rakennuksia ja vanha keskusta on erittäin suosittu ja kaunis vierailukohde. Vuokrahuvilat Baijerin sydämessä tarjoavat myös upeita luontoelämyksiä vaelluksen ja pyöräilyn merkeissä. Alueella on myös toinen toistaan mahtavampia linnoja, joissa kannattaa ehdottomasti käydä vierailun aikana.

Vuokraa mökki Baijerista

Vuokraa mökki Baijerista helposti ja turvallisesti kauttamme

NOVASOL tarjoaa yksityisomisteiset loma-asunnot Saksasta ja sen eteläosassa sijaitsevasta Baijerista. Allgäu on Baijerin lounaisosassa sijaitseva alue, jonka läpi virtaa kaunis Tonava. Sen varrelta löydät upeat linnat ja vuokratalo Allgäussa tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet vaelluksiin ja retkiin Alppien katveessa.

NOVASOL on vuokrannut mökkejä ja loma-asuntoja Baijerissa jo pitkään ja voimme tarjota laajan valikoiman laadultaan taattuja loma-asuntoja Etelä-Saksasta. Vuokraa mökki Saksasta kauttamme ja lähde upealle lomalle monimuotoiseen Baijeriin!