search

Vuokraa mökki Lüneburgin nummilta

Vuokraa mökki Lüneburgin nummilta, kauniilta alueelta joka sijaitsee Ala-Saksin osavaltion koillisosassa. Alue on tunnettu laajalti karismaattisuudestaan ja upeasta, vihreästä luonnostaan. Vuokraa mökki Saksasta ja valmistaudu upeaan lomaan luonnon ympäröimänä!

Lüneburgin alueelta löydät monia urheilumahdollisuuksia, luonnonsuojelualueita ja upeita puistoja. Vihreän luonnon ja monien aktiviteettien johdosta Lüneburg sopii täydellisesti vaikkapa perheen yhteiseen lomaan! Lünebergin nummet ovat parhaimmillaan loppukesästä, mutta lomamatka on kannattava ympäri vuoden.

Vuokraa mökki Lüneburgin nummilta

Vuokraa mökki Lüneburgin nummilta ja vietä jännittävä aktiiviloma

Lüneburgin nummialue on erityisen suosittu urheilijoiden ja luonnonystävien keskuudessa. Ei ihme, sillä alueelta löydät lukemattomia mahdollisuuksia varsinkin ulkoilma-aktiviteeteille. Jos pidät pitkistä vaelluksista, löydät Lüneburgista varmasti mieluisaa tekemistä. Heidschnuckenweg on yli 220km pitkä vaellusreitti, joka kulkee koko Lüneburgin nummialueen halki. Se tarjoaa upeita maisemia vaeltajille, mutta sopii tasaisuutensa vuoksi erinomaisesti myös pyöräilijöille. Reitin varrella on monia kuvankauniita maisemia, unohtamatta idyllisiä pikkukyliä ja niiden asukkaita. Heidschnuckenweg on varmasti unohtumaton tapa tutustua Lünebergin nummiin ja alueen kulttuuriin.

Loma Lüneburgissa - paratiisi lapsiperheille ja eläinten ystäville

Varaa mökki Ala-Saksin Lüneburgista ja vietä lomasi yhdellä viehättävimmistä alueista Saksassa. Lomasi aikana voit tutustua paikalliseen kasvillisuuteen ja eläimiin Lüneburgin luonnonsuojelualueella, joka oli yksi ensimmäisistä luonnosuojelualueista Saksassa. Alueella voit nähdä monia harvinaisia lajeja, sillä se on rauhoitettu autoilta täysin. Yksi mainio tapa tutustua Lüneburgin nummiin on opastettu ajelu. Suurella todennäköisyydellä löydät läheltäsi myös hevostalleja. Käytä näitä mahdollisuuksia hyödyksesi ja vietä ihana loma Lünebergin nummimaisemissa!

Vuokraa mökki Lüneburgin nummilta

Mökki Lüneburgissa - lähtöpiste upeille huviretkille  

Lüneburgin nummet eivät jätä ketään tylsistyneeksi. Vehreän luonnon lisäksi tekemistä tarjoaa myös monet perhelomakohteet ja huvipuistot. Lüneburgin nummialueella on alueen kokoon suhteutettuna eniten huvipuistoja koko Euroopassa - Heide-park Soltaussa on alueen tunnetuin huvipuisto. Muita kiinnostavia paikkoja ovat esimerkiksi safaripuisto Serengeti Park ja yksi maailman isoimmista lintutarhoista, Vogelpark Walsrode. Kun varaat mökin Lüneburgista, olet lähellä näitä kaikkia aktiviteetteja ja voit nauttia ikimuistoisesta lomasta vaivattomasti oman mökkisi rauhassa!  

Nauti kulttuurista ja luonnosta - varaa mökki Lüneburgin nummilta

Lüneburgin nummet tarjoavat jokaiselle unelmaloman mahdollisuuden - haluatko sinä kokea sen? Alueelta löydät yhden loman aikana lukuisia eri aktiviteetteja; et tule pettymään tarjontaan! Vuokraa mökki Saksasta NOVASOLin kautta, ja vietä rentouttava loma haluamassasi kohteessa.