search

Vuokraa mökki Ala-Saksista

Haluatko nauttia monenlaisista maisemista, mielenkiintoisista kaupungeista ja ihmisistä? Vuokraa mökki Ala-Saksista ja ihastu Saksan toiseksi suurimpaan osavaltioon. Halusitpa sitten tehdä pyöräretken Harzin unenomaisiin metsiin tai viettää rantaloman Pohjanmeren rannikolla, loma Ala-Saksin maisemissa mahdollistaa tämän kaiken. Alueella on nähtävää ja tehtävää ympäri vuoden! Tutustu myös muihin kohteisiimme ja vuokraa mökki Saksasta NOVASOLin kautta.

Vuokraa mökki Ala-Saksista

Rantaloma Pohjanmeren maisemissa

Jos haluat viettää ikimuistoisen rantaloman, mutta et halua matkustaa pitkälle, valitse kohteeksesi Ala-Saksin alue! Osavaltioon kuuluu seitsemän saarta ja rantaviivaa riittää myös mantereella. Idyllisen luonnon lisäksi Ala-Saksi tarjoaa monia karismaattisia kaupunkeja ja nähtävyyksiä. Monet loma-asunnoistamme Ala-Saksissa sijaitsevat suosituissa kohteissa Pohjanmeren läheisyydessä, eikä aktiviteetteihin ole ikinä pitkä matka!

Lüneburgin nummet - paratiisi luonnonystäville

Ala-Saksissa sijaitseva Lüneburgin nummialue on oiva kohde luonnosta kiinnostuneille varsinkin kesäisin, kun nummet puhkeavat täyteen kukintaansa. Alueella sijaitsee kolme kansallispuistoa, joista jokaisessa voit tutustua upeisiin maisemiin ja luontoon. Nummien läpi kulkee hyvin suosittu vaellus- ja pyöräilyreitti, joka tarjoaa varmasti ikimuistoisen tavan tutustua Ala-Saksiin.

Luonnonystävät eivät silti ole ainoita, jotka Ala-Saksissa viihtyvät. Alueella on kokoonsa nähden eniten huvipuistoja ja kansallispuistoja koko Saksassa. Varaa mökki Ala-Saksista ja vietä hauska koko perheen loma!

Kuvaukselliset kaupungit ja nähtävyydet

Monet kaupungit ja nähtävyydet odottavat! Suurien kaupunkien, kuten Hanoverin ja Braunschweigin lisäksi myös pienemmät kaupungit ovat vierailemisen arvoisia. Voit tehdä päiväreissun esimerkiksi Lüneburgiin, Hamelniin tai Stadeen, joissa voit aistia paikallisen vieraanvaraisuuden ja kulttuurin. Varaa mökki Ala-Saksista nyt ja vietä ikimuistoinen loma!

Loma Ala-Saksissa

Aktiivilomat Ala-Saksissa

Ala-Saksissa et tule tylsistymään. Lukuisat urheilu- ja ulkoiluaktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden harrastaa vaikkapa lempilajiasi. Kokeile vesiurheilua Pohjanmeren rannalla tai hyppää laskuvarjohyppy Harzin vuoristoalueella!

Saksa on yksi hevosurheilun johtavia maita, joten löydät paikallisia talleja myös Ala-Saksista. Erityisesti Lüneburgin nummilla hevostallit ovat suuressa osassa maisemaa ja siellä voit kokeilla ratsastamista upeissa maisemissa, olitpa sitten konkari tai vasta-alkaja. Hyödy näistä lukuisista mahdollisuuksista ja vuokraa mökki Ala-Saksista - et tule pettymään.

Mökki Ala-Saksista - sinun tarpeidesi mukaan

Tarjoamme laajan valikoiman vuokrattavia loma-asuntoja Ala-Saksin alueella. Normaalikokoisten loma-asuntojen lisäksi voit vuokrata isompia, jopa 20 henkeä majoittavia tiloja. Jos haluat rentoutua täysin omassa rauhassasi, valitse mökki hieman kauempaa maaseudulta ja nauti hiljaisuudesta kauniissa maisemissa. Kaikki vuokrattavat kohteet ovat hyvin varusteltuja, mutta voit halutessasi lisätä hakuehtoihisi vaikkapa saunan tai uima-altaan. Tärkeintä on, että sinä viihdyt lomallasi!

Nauti taiteesta ja kulttuurista lomalla Ala-Saksissa

Idyllisten maisemien lisäksi Ala-Saksilla on tarjota paljon kulttuurinähtävyyksiä. Ala-Saksin pohjoisosassa voit esimerkiksi tutustua alueelle tyypilliseen murteeseen monissa museoissa ja näyttelyissä. Hannoverissa sijaitseva Niedersächsisches Landesmuseum esittelee alueen historiaa esimerkiksi taiteen, arkeologian ja luonnontieteiden kautta. Ala-Saksissa sijaitsee monia museoita, joten jokainen löytää varmasti itseään kiinnostavan näyttelyn. Monet loma-asunnoistamme sijaitsevat lähellä näitä nähtävyyksiä, joten niissä vierailu on nopeaa ja helppoa.

Loma Ala-Saksissa

Varaa mökki Ala-Saksista ja vietä ikimuistoinen loma ympäri vuoden

Vuokraa mökki Ala-Saksista NOVASOLilta helposti ja vaivattomasti! Ala-Saksi on ihanteellinen kohde myös koiran kanssa matkustaville - lyhyt matka kohteeseen ja upeat maisemat takaavat onnistuneen loman nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Osa loma-asunnoista on vuokrattavissa myös viime minuuteilla, joten voit aloittaa lomasi vaikka heti. Tutustu myös muihin NOVASOLin kohteisiin verkkosivuillamme ja vuokraa lomamökki Saksasta!