search

Vuokraa mökki Saksasta

NOVASOL toivottaa sinut tervetulleeksi vuokramaan mökki Saksasta! Kaikki välittämämme mökit ja loma-asunnot Saksassa ovat laadultaan tarkastettuja ja vuokrattavissa sivustomme kautta, tai soittamalla asiakaspalveluumme. Saksa on monipuolinen maa jossa on meriä, vuoria, Alppeja, sykkiviä suurkaupunkeja ja paljon lisääkin. Jokaisella 16 osavaltiolla on omat paikalliset erikoisuutensa kun on kyse maisemista, nähtävyyksistä ja ruokaelämyksistä. Vuokraa talo, mökki tai loma-asunto ja ryhdy tutustumaan kaikkeen Saksan tarjottavaan.

Vuokraa huoneisto tai mökki Saksasta

Kiehtovien elämyksien maa

Maan kiehtovin turistikohde on ilman muuta pääkaupunki Berliini, moderni suurkaupunki, josta löytyy lievästi sanoen runsas kulttuuritarjonta. NOVASOLin kautta voit vuokrata loma-asunnon Berliinistä ja sen lähiympäristöistä. Asunnonvuokraus Saksassa on erinomainen lähtökohta maan tutustumiseen. Saksan suuresta loma-asuntovalikoimastamme löydät varmasti asunnon joka sopii myös sinulle ja matkaseurueellesi.

Maa on suuri ja tarjoa virkistävän vaihtelevia maisemia. Saksan pohjoisimmasta pisteestä, Sylt-saaresta, on 900 km eteläiseen Allgäu-vuoristoalueeseen ja etäisyys maan hollantilaisesta rajasta sen puolalaiseen rajaan on 640 km. Itämerenrannikon varrelta löydät hienoja lomamahdollisuuksia – täällä sijaitsevat myös useat saksalaisista mökeistämme. Mökinvuokraus Saksassa on täydellinen tapa kokea maan kulttuuri samalla kun hankit itsellesi oman alueen, jossa voit rentoutua seikkailujesi jälkeen.

Tropical Islands – vesiparatiisi Euroopassa

Koe trooppinen lämpötila vuoden ympäri, kivenheiton päässä Berliinistä. Suuresta Tropical Islands -kupolirakennuksessa on hiekkarantoja, vesiputouksia ja puisto tarjoa mahdollisuuksia uimaan trooppisissa lämpötiloissa ympäri vuoden. NOVASOLilta voit varata loma-asuntoja jotka sijaitsevat heti Tropical Islandsin tuntumassa. Kun varaat mökin kauttamme, kattaa vuokrahinta myös sisäänpääsyn vesipuistoon koko loma-ajallesi. Löydät tarkemmat tiedot joka loma-asunnon esittelysivulta.

Tropical Islands

Varaa mökki Saksasta suoraan netissä

Kotisivultamme löydät mökkien, huoneistojen ja loma-asuntojen koko tarjonnan. Koska emme itse omista kohteita, on tarjontamme runsas ja vaihteleva. Ammattitaitoinen henkilö tarkastaa kuitenkin joka asunnon laadun ennen kuin asunnot hyväksytään valikoimaamme, takaamaan että kaikki asunnoista annetut tiedot pitävät paikkansa ja että asunnot myös täyttävät omat asumisstandardivaatimuksemme. Yksittäisten loma-asuntojen ja mökkien lisäksi on meillä saatavilla myös hienoja mökkejä Saksan lomakylistä. Esimerkkejä lomakylistä, josta voit kauttamme varata asuntoja, ovat Rübezahl Berliinin ulkopuolella sijaitsevan Müggelseen lähistöllä, Schönhagen Strand Itämeren ääressä ja Gollwitz, Poel-saarella. Älä odota, vaan ryhdy jo hakemaan loma-asunto Saksasta  ensi lomaasi varten!