Vuokramökit Österlenissä

Koe Ruotsin länsirannikon helmi ja vuokraa mökki Österlenistä, Skånesta. Täällä voit elää täysillä kaikilla aisteillasi, sillä alueella on lukuisia ihania taidegallerioita ja mahtipontisia linnoja. Niin aikuiset kuin lapsetkin viihtyvät varmasti vuokrahuvilassa Österlenissä. Mökistä pääset tutustumaan Wallander-elokuvien kuvauspaikkoihin ja olet myös lähellä elokuvien pääpaikkaa Ystadia, täten saat hiukan erilaisen kokemuksen jännittävistä kohtauksista.

Loma Österlenissä

Aktiviteetteja ja kokemuksia vuokramökissä Etelä-Ruotsissa

Anna kielesi viedä mennessään ja maistele skånelaisia herkkuja, kuten juustoja, spelttikakkuja, lammasta ja omenamehua. Kun vuokraat loma-asunnon Österlenistä, pääset myös nauttimaan Ruotsin suurimpiin kuuluvasta hiekkarannasta, jossa voit viettää perheesi kanssa aikaa vaikka aamusta iltaan, sillä mitäpä muuta lomalla tarvitset kuin hiekkarantoja, aurinkoa ja uimista. Vuokraa mökki Skånesta ja seuraa rannikkokaistaletta Nybrostrandista Åhusiin. Matkalta löydät ihania kohteita, kuten Kåseberga ja Alen kivet tai Brantevik, joka tunnetaan silleistään. Vuokramökki tai huvila Österlenistä on loistava tapa tutustua upeaan Etelä-Ruotsiin omaan tahtiin ilman stressiä muista turisteista.

Skillinge ja sen upea satama ja ravintolat on aina vierailun arvoinen. Lähde matkaan vaikkapa pyörällä ja nauti kesäpäivästä vapaasti. Kivikissä on maankuulut markkinat ja syksyllä voit nähdä jättiomenataulun, jollaista et muualla voi kohdata. Brösarpin kukkuloilla kannattaa vierailla ihailemassa luontoa vaikka moottoripyörän tai pyörän satulassa. Alueelta löytyy myös kansallispuisto Stenshuvud, jonka luonto on mielenkiintoista ja jonka korkeimmalta kohdalta näet hienot maisemat merelle.

Mökin tai huvilan vuokraus Österlenistä on myös kalastuksen ystävän valinta. Simrishamnissa voit lähteä vaikka opastetulle kalastuskierrokselle tai narrata vonkaleita omaan tahtiin, kunhan vaan kalastusluvat ovat kunnossa. Vuokramökit Österlenissä ovat lähellä kivaa satama ja mukavia ravintoloita, joten loma menee leppoisasti ulkoruokinnassa, mutta voit toki aina kokata omassakin keittiössä, sehän on yksi vuokratalossa asumisen etu.

Mökkivuokrausta Österlenissä

NOVASOLilla on pitkä kokemus mökkivuokrauksesta ja meillä on myös laaja valikoima, josta löydät mökit ja huvilat Ruotsista eri hinta- ja kokoluokissa. Olemme tehneet vuosien ajan, jotta talon vuokraaminen olisi mahdollisimman turvallista ja laadukasta. Jokainen loma-asunto tarkistetaan etukäteen ja vuokraan sisältyy myös aina turvallisuuspakettimme. Voit vuokrata huvilan tai mökin helposti täällä kotisivuillamme, mutta autamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme. Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan juuri sinulle sopiva mökki Österlenistä tai muualta Ruotsista!