Vuokramökit Bohuslänissä

Mökin vuokraaminen Bohuslänistä mahdollistaa kauniit ja erityiset lomamuistot. Bohuslänin rannikolla on noin 3000 saarta ja paljon luotoja, eikä mikään muu paikka maailmassa ole samanlainen. Tämä pieni alue on vain 40 kilometriä leveä ja 200 kilometriä pitkä, joten jos päätät vuokrata mökin tai loma-asunnon Bohuslänistä, olet aina lähellä merta. Rannikolta löytyy vanhoja kalastuspaikkakuntia kuten Klädesholmen, Mollösund, Åstol ja Smögen, joiden vanha luonne ja idylli on säilynyt hyvin. Veneily, kalastus ja muu merellinen elämä onkin lähellä NOVASOLin mökeissä. Bohuslän on erittäin hyvä valinta lomallesi, kun haluat vuokrata mökin Ruotsista. Voit etsiä ja vuokrata sopivia loma-asuntoja, huviloita sekä mökkejä Bohuslänistä vaikka heti täällä kotisivuillamme.

Loma Bohuslänissä

Kesäloma länsirannikolla

Kesäaikaan Bohuslän on täynnä elämää, sillä vierailijoita tulee sekä maanteitse että mereltä. Meren antimet, kuten katkaravut, meriravut ja taskuravut, ovat parhaimmillaan, kun ostat niitä tuoreina suoraan kalastajakylien laitureilta.

Bohuslänin pohjoisosassa sijaitsee Bullaredalen, joka on 30 km pitkä laakso ja kätkee sisäänsä kauniit Bullarejärvet. Alue on erityisesti melojien suosiossa. Bohuslänistä löydät myös mainiot golfkentät ja ne ovat monesti auki vuoden ympäri. Aktiiviselle mökin vuokraajalle suosittelemme myös 290 kilometriä pitkää merkittyä pyöräreittiä Göteborgista pohjoiseen Svinesundiin lähelle Norjan rajaa. Karttoja voit ostaa turisti-infoista Bohuslänistä sekä länsirannikolta.

Monet taiteilijat ovat ihastuneet Bohuslänin kauneuteen ja upeaan valoon. Skärmhamnin akvarellismuseo sijiatsee Tjörnin saarella eteläisessä Bohuslänissä ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla omia maalaustaitoja tai vain ihailla muiden töitä. Museo sijaitsee kauniisti veden äärellä ja sen pohjoismaisen nykytaiteen näyttelyt kasvavat koko ajan. Miksipä et siis vuokraisi mökkiä tai loma-asuntoa Tjörnin saarelta Ruotsin länsirannikolta? Se on toki vain yksi kiva kohde, mistä voit löytää vuokramökkejä Bohuslänistä.

Paljon turistikohteita ja aktiviteetteja

Vuokraa mökki Bohuslänistä ja lomastasi ei tule tylsä. Lysekilisät löydät Havets husin eli meren talon sekä meriakvaarion, jossa on noin 100 eri Gulmarsfjordenissa ja läntisellä merellä asuvaa lajia. Tanumsslättenillä, noin 30 kilometriä Strömstadista etelään on puolestaan Vitlycken museo, joka on rakennettu alueella olevien kalliomaalasuten ympärille. Museo on ollut YK:n maailmanperintökohde listalla jo vuodesta 1994. Kohde sisältää neljä suurta kalliota, joissa on upeat kalliomaalaukset mm. pronssiajalta. Vuokraa perheellesi mökki Ruotsin länsirannikolta ja anna heille päivä aikaa tutustua Nordens Arkiin Kungshamnin lähellä. Vaeltakaa suuressa puistossa puusiltojen ja hiekkateiden lomassa ja bongailkaa alueen monia eläinasukkeja.  Kiikarit ovat oiva apuväline tälle reissulle, sillä kaikenlaista nähtävää löytyy niin pienille kuin suurillekin.

Laatutaattuja mökkejä Ruotsin länsirannikolta ja Bohuslänistä

Länsirannikko ja Bohusläni on luonnollisesti vain yksi upeista alueista, joista voit vuokrata lomamökit Ruotsissa. Löydät NOVASOLilta laajan valikoiman loma-asuntoja ja huviloita Bohusin läänistä seuraavalle lomallesi. Kaikki mökit Ruotsin länsirannikolta on tarkistettu NOVASOLin henkilökunnan puolesta etukäteen ennen kuin ne on otettu valikoimiimme. Jokaiseen vuokraan sisältyy myös turvallisuuspakettimme. Etsi siis juuri sinun tarpeisiisi sopiva mökki tai loma-asunto Bohuslänistä tai muualta Ruotsista täällä kotisivuillamme ja vuokraa se vaikka heti.