search

Vuokraa mökki Värmlannista

Laajasta valikoimastamme sinun on helppoa varata unelmiesi mökki Värmlannista juuri sinun lomaasi varten luonnonläheisestä ympäristöstä. Värmlannistä löytyy satoja järviä, paljon metsää ja 84 luonnonsuojelualuetta. Suuret korkeuserot, viisi ilmastoaluetta ja rikas eläimistö takaavat hienon loman, kun vuokraat mökin Värmlannista. Alue on myös kalastajan paratiisi. Siksi kalastusintoilijan kannattaa tarkistaa erikseen NOVASOLin Värmlannin vuokramökit, joita kutsutaan Kalastusmökeiksi. Meillä on muutenkin runsas tarjonta mökkejä Värmlannissa.

Vuokraa mökki Värmlannista

Luonnonläheinen loma

Jos pidät luonnosta, kalastuksesta, vaeltamisesta, pyöräilystä ja melonnasta, etsit vuokramökkiä oikeasta paikasta. Jos haluat lähteä seikkailuun, voimme suositella koskenlaskua Filipstadissa ja Torsbyssä, vuorikiipeilyä Degersforsissa, resiina-ajeluja esimerkiksi Hagforsissa, Degerforsissa ja Säfflessä sekä majava—ja hirvisafareita esimerkiksi Hagforsissa, Filipstadissa ja Säfflessä. Nämä kaikki paikkakunnat sijaitsevat lähellä NOVASOLin mökkejä Värmlannissa.

Glaskogenin kansallispuistosta löytyy yhteensä 300km vaelluspolkuja, lähes 80 järveä, joilla voit meloa ja kalastaa. Voit myös telttailla tai yöpyä autiotuvissa reittisi varrella. Håverudin akvedukti on yhdistelmä maantiesiltaa, rautatiesiltaa ja akveduktia ja se kannattaa käydä katsomassa kun vuokraat huvilan tai mökin Värmlannista.

Kulttuuria Värmlannissa

Kun vuokraat mökin Värmlannista, voit osallistua myös monenlaiseen kulttuuririentoon. Kannattaa tutustua kuuluisaan Mårbacka an, joka oli Selma Lagerlöfin koti. Rottneros Park on toinen nähtävyys ja sieltä löydät uniikkeja veistoksia upeiden kukkivien puutarhojen sekä koivukujien joukosta. Karlstadista pohjoiseen löytyy puolestaan Ransäterin kotiseutupiha, jonka elämyskeskuksessa koko perhe voi kokeilla uutta ja vanhaa. Käsityöläistalo Upperud, Dalslandin Lasitalo, Baldernäsin kartano ja Glavan lasiruukki ovat myös hyviä kohteita. Vuokraa mökki tai huvila Värmlannista ja koe ihana loma rentoutumisen ja aktiviteettien parissa.

Vuokraa mökki Värmlannista

Vuokraa mökki Värmlannista talvilomalle

Värmlannin vuokramökit sopivat useimmiten mainiosti myös talvilomailuun. Sunnesta löydät hyvät olosuhteet lumilautailuun ja voit myös testata jääkiipeilyä 20m korkeassa jäätornissa. Lumilautailijoille löytyy myös crossirata ja lapsillekin oma alueensa. Långberget on murtomaahiihtäjien paratiisi. Alueelta löytyy niin retkihiihtoreittejä kuin kovia kilpalatuja. Mattila on toinen murtomaahiihtokeskus, jonka reitistö sopii hyvin koko perheelle. Alueen järvet tarjoavat myös mahdollisuuden retkiluisteluun ja erityisen tunnettu paikka on Bergslagsin kanava, jonka 60km pitkä luistelurata tunnetaan muuallakin kuin Ruotsissa.

Vuokraa mökki Ruotsista upeasta, tuhannet kohteet kattavasta valikoimastamme. Tarjonta sisältää sekä huviloita että mökkejä Keski-Ruotsissa kuten myös Värmlannissa. Valinnan teet helposti itse täällä kotisivuillamme. Voit vuokrata mökkejä, huviloita ja loma-asuntoja ympäri Eurooppaa ja Ruotsia täällä kellon ympäri. Tervetuloa mökkivuokrauksen ykkösen, NOVASOLin, vieraaksi!