search

Vuokraa mökki Uppsalasta

Mietitkö mökin vuokrausta Uppsalasta? NOVASOLin mökit Uppsalan alueella tarjoavat monia mahdollisuuksia vesihuvipuisto Fyrishovista, mielenkiintoisiin museoihin ja Skandinavian suurimpaan katedraaliin. Meillä on vuosien kokemus mökkivuokrauksesta Keski-Ruotsissa.

Uppsala sijaitsee Upplandissa ja se tunnetaan menestyksekkäästä yliopistostaan, mahtavasta tuomiokirkostaan, hienoista puistoistaan ja mielenkiintoisista museoistaan. Uppsalasta on myös tullut paljon kuuluisuuksia kuten Pyhä Birgitta, kasvitieteilijä Carl von Linné, ohjaaja Ingmar Bergman, laulaja Veronica Maggio ja tietysti Pekka Töpöhäntä, joka tuli tunnetuksi Gösta Knutssonin lastenkirjoista.

Vuokraa mökki Uppsalasta

Kissojen, opiskelijoiden, luonnon ja taiteilijoiden seassa

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Uppsalassa, kierros tuomiokirkolla on ehdoton juttu. Tuomiokirkko vihittiin käyttöön 1400-luvulla ja siellä nukkuvat ikuista unta mm. Kustaa Vaasa ja Carl von Linné. Pohjoisen tornin yhteydessä on aarrekammari, josta löytyy uskomaton kokoelma keskiaikaisia tekstiilejä. Vuokramökki Uppsalasta tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua taiteilija Bror Hjortsin taloon, Linnémuseoon ja Uppsalan taidemuseoon.

Vuokraa mökki Uppsalasta ja voimme taata, että se on hyvä ratkaisu myös lapsiperheelle. Vesihuvipuisto Fyrishov liukumäkineen ja vesiputouksineen on kiva paikka koko perheelle. Lapset kiinnostuvat varmasti myös interaktiivisesta luonnonmuseo Biotopiasta, evoluutiomuseosta ja Vanhan Uppsalan museon viikinkilöydöistä.

Uppsalassa on myös paljon aktiviteetteja luontoihmisille esim. kävelyretki Linnén puutarhassa, Botaanisessa puutarhassa tai melominen Fyrisånilla. Uppsalan lähistöllä on myös kiipeilypuisto, minigolfratoja, mahdollisuus pelata paintballia tai lentää liitovarjolla. Uppsalan ulkopuolelta löydät myös monia historiallisesti tärkeitä paikkoja kuten kuninkaalliset vallit, Husbyn kaivannot tai muinaismuistoalue Vanhassa Uppsalasta.

Ruotsalainen kesä

Vuokraa mökki Uppsalasta ja olet kuit kotona

NOVASOL on yksi Ruotsin suurimmista mökkivälittäjistä ja voimme tarjota mökkejä Uppsalasta ja monista muista kohteesta Ruotsissa. Meillä on uniikki valikoima yksityisomisteisia, tarkoin valikoituja mökkejä Uppsalassa. Vuokraa mökki Ruotsista ja vietä upea loma Uppsalassa!

Kaikki mökit Uppsalassa tarjoavat lähes samat olosuhteet kuin kotonakin, joten sinun ei tarvitse muuta kuin rentoutua ja nauttia lomasta ihanassa uudessa ympäristössä. Voit vuokrata mökin Uppsalasta täällä kotisivuillamme vuorokauden ympäri. Jos tarvitset neuvoja, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään! Tervetuloa Uppsalaan ja NOVASOLin huviloihin sekä mökkeihin rentouttavalle ja mielenkiintoiselle lomalle!