search

Vuokraa mökki Tukholmasta

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan upea mökki Tukholmasta ja sen ympäristöstä. Tukholma on rakennettu 14 saarelle, ja vehreys ja vesi ympäröivät myös ydinkeskustaa. Vesi on puhdasta ja voit kalastaa vaikka keskellä kaupunkia, sillä Tukholman virran kalastus on ollut vapaata jo vuodesta 1436! Kun otat paikkasi laiturilta ennen kuin muu kaupunki herää ja narraat suursaalista, koet varmasti uudenlaisia suurkaupunkielämyksiä. Mälaren-järvellä ja Tukholman saaristossa saa kalastaa vapaasti ongella, mutta suurimpaan osaan sisävesistä tarvitset kalastuskortin. Meillä on monia mökkejä ja loma-asuntoja Tukholman ympäristössä, joten lähde vain etsimään itsellesi sopiva!

Vuokraa mökki Tukholmasta

Mökki Tukholmasta tarjoaa runsaasti aktiviteetteja  

Hyvin hoidettu Gamla Stan on Tukholman vanhin osa. Vanhoilla kujilla ja kellariravintoloissa voit tuntea keskiajan läsnäolon. Vanhassa kaupungissa on myös Tukholman linna ja Verokammari. Vain pieni vesilinja erottaa Vanhan kaupungin selkeästi suuremmasta Södermalmista, jonka tunnetut kukkulat ja hienot puuhuvilat ihastuttavat. Miksipä et lähtisi galleriakierrokselle Tukholman kattavaa tarjontaa tutkimaan? Niistä suurin osa sijaitsee Södermalmilla, Östermalmilla ja Gamla stanilla.

Gröna Lundin tivoli, eläin- ja kulttuuripuisto Skansen ja monet museot sijaitsevat Djurgårdenilla, jonne pääset myös lautalla Slussenista tai Nybroplanilta. Voit tietysti mennä paikan päälle myös linja-autolla, raitiovaunulla tai jalan, sillä Djurgården sijaitsee Tukholman ytimessä.  

Mökki Tukholmasta ja sen ympäristöstä takaa loistavat shoppailumahdollisuudet. Gamla Stanilta löysät ihania, pienia putiikkeja, joissa myydään pääosin ruotsalaista käsityötä ja matkamuistoja. Trendien perässä kulkevan kannattaa suunnata Södermalmille ,kun taas Östermalmilta ja erityisesti Biblioteksgatanilta löydät luksustuotteita. Sergelin torin lähellä on tietysti myös monia tavarataloja ja gallerioita. 

Ruokanautinnot ovat taattuja, kun vuokraat mökin Tukholmasta. Kaupungin ravintola- ja viihde-elämä on sykkivää ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Ravintolatarjonta kattaa kaiken vanhoista ravintoloista viihtyisiin korttelipubeihin. Yöelämä on vilkkaimmillaan Stureplanilla.

Vuokraa mökki Tukholmasta ja sen saaristosta

Tukholman saaristo on yksi Ruotsin todellisista helmistä. Jos sinulla on vuokrattuna mökki Tukholmassa, kannattaa ehdottomasti suunnata Tukholman saaristoon, jota myös moni ruotsalainen pitää ykköspaikkana. NOVASOL tarjoaa myös lukuisia mökkejä ja huviloita Tukholman saaristosta. Haluat sitten pienen ja kotoisan mökin tai ihanan ison huvilan, löydät varmasti sopivan loma-asunnon Tukholman saaristosta. Vuokraa mökki Ruotsista ja vietä ihan loma Tukholmassa!