search

Vuokraa mökki Stötenistä

NOVASOLin kautta voit vuokrata mökin Ruotsin Stötenistä minä tahansa vuodenaikana. Tässä Taalainmaan alueen viihtyisässä kohteessa nimittäin riittää tekemistä ja aktiviteetteja talvisin, keväisin, kesäisin, sekä syksyisin. Talvisin täällä pääsee muun muassa laskettelemaan ja keväisin tunnelma on taianomainen, kun auringonsäteet sulattavat kimaltelevaa lunta hiljalleen. Kesäisin puolestaan esimerkiksi kalastus on hyvin suosittua Stötenissä. Vuokraa mökki Stötenistä NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisella ja mukaansatempaavalla kohteella on sinulle tarjota. 

Vuokraa mökki Stötenistä

Tekemistä ja nähtävää Stötenissä

Toivotko lomaltasi hyvin hoidettuja laskettelurinteitä, kauniita hiihtoreittejä, raikasta talvi-ilmaa, sekä unohtumattomia luontoelämyksiä? Siinä tapauksessa mökki Stötenistä on loistava valinta juuri sinulle! Täältä löytyy eräitä Taalainmaan alueen parhaita laskettelukeskuksia ja rinteitä löytyy jokaiseen lähtöön – lapsille, aloittelijoille, harrastelijoille, sekä ammattilaisille löytyy kaikille omat rinteensä. Jos haluat kokea kauniin talvisen luonnon ilman suksia jalassasi, voit lähteä esimerkiksi moottorikelkkasafarille tai vuokrata moottorikelkan omaan käyttöön. Kyseisellä menopelillä pääset henkeäsalpaavien vuoristomaisemien ympäröimäksi ja täältä löytyykin noin 65 kilometrin edestä moottorikelkkareittejä. Mökki Stötenistä tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin monipuolisesti. 

Myös kesäisin Stötenistä löytyy paljon tekemistä sekä nähtävää loman aikana. Oletko ikinä kokeillut kajakki- tai kanoottimelontaa ihanassa kesätunnelmassa? Stötenissä tämäkin on mahdollista. Vuokraa perheen kanssa kajakit tai kanootit ja suunnatkaa Görälven -joelle nauttimaan vesistöistä, kiehtovasta tunnelmasta, sekä kuvankauniista maisemista, sillä joen molemmin puolin komeilee monessa kohtaa vakuuttavat vuoristot. Görälven -joella on mahdollista myös kokeilla onneaan kalastuksessa ja hyvällä tuurilla voit napata esimerkiksi taimenen tai harjuksen. Stötenin alueelta löytyy myös monia järviä, jotka tarjoavat loistavat puitteet kalastamiselle. Jos kuitenkin haluat nauttia herkullisen kala-annoksen varmuudella, suuntaa johonkin alueen viihtyisistä ravintoloista.  

Vuokraa mökki Stötenistä

Vuokraa mökki Stötenistä NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä mökkejä Taalainmaan alueella ja Stöten on loistava kohde aktiivista perhelomaa etsiville. Mökin vuokraaminen on helppoa ja kätevää suoraan täällä nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Täten löydät juuri sinulle sopivimman mökin lomaasi varten. Vuokramökki tarjoaa paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, sekä itsenäisyyttä ja usein myös suuremmat sekä monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu siis valikoimaamme, rajaa hakua ja vuokraa unelmiesi mökki Stötenistä seuraavaa lomaasi varten jo tänään!