search

Vuokraa mökki Södermanlandista

Nauti Ruotsin kesästä ja vuokraa mökki Södermanlandista! Kauttamme löydät kattavan valikoiman mökkejä Södermanlandista, jossa voit viettää vaihtelevan loman rentoutumisen ja jännittävien aktiviteettien parissa. Vuokraamme mökit Södermanlandista moneen makuun ja moniin tarpeisiin eri hinta- ja kokoluokissa

Södermanland tarkoittaa etelän miehen maata ja se sijaitsee itäisessä Svealandissa. Löydät alueelta lukuisia kauniita järviä, viihtyisiä kaupunkeja ja hienon Itämeren. Jos vuokramökki Södermanlandissa kiinnostaa, voit vuokrata jonkun NOVASOLin loma-asunnoista Malmköpingistä, Strängnäsistä, Trosasta tai Oxelösundista.

Vuokraa mökki Södermanlandista

Vietä ihana loma Södermanlandissa

Mökin vuokraukseen Södermanlandista löytyy lukuisia syitä. Alueella on runsaasti hienoja vaellusreittejä esimerkiksi Strängnäsin lähellä, voit meloa kanootilla tai vuokrata kumiveneen, kalastaa, ratsastaa islanninhevosella, pelata golfia tai purjehtia. Vuokraa huvila tai mökki Södermanlandista ja pääset myös varmasti rentoutumaan aktiviteettien välissä. Mökkilomalla voit vaikka lukea pitkästä aikaa romaanin tai vaan nauttia yhteisestä ajasta perheesi kanssa.

Toinen syy vuokrata mökki Södermanlandista on se, että et varmasti pitkästy. Voit lähteä päiväretkelle Fleniin, josta löydät nostalgiamuseon 1900-luvun alun miljöineen tai voit vierailla museoraitiotiellä Malmköpingissä. Suosittelemme myös tutustumaan Trosan kauniiseen kaupunkiin ja hienoon Tullgarnin linnaan.

Kaikki mökit Södermanlandissa tarjoavat myös lapsille kivaa tekemistä. Eskilstunan eläintarha, jossa on myös huvipuisto, Kolmårdenin hieno eläinpuisto sekä Bamsen eli Maailman vahvimman nallen maailma huvipuistoineen löytyvät vain lyhyen automatkan päästä. Pääkaupunki Tukholmakin on lähellä ja sieltähän löytyy lapsiperheille niin Grönalund, Skansenin alue kuin Junibackenkin, joissa lapset voisivat viihtyä vaikka koko viikon!

Vuokraa mökki Södermanlandista

Mökki Södermanlandista on helppo tapa tutustua Ruotsiin

Ihana loma odottaa melko lähellä Ruotsissa. Vuokramökki Södermanlandissa tarjoaa sinulle ja perheellesi paitsi luontoelämyksiä myös kivaa kaupunkielämää. NOVASOL on perustettu jo vuonna 1968 ja tarjoamme korkealaatuista palvelua sekä mökit ja huvilat Ruotsissa useissa eri hinta- ja kokoluokissa. Yksinkertaisin tapa vuokrata mökki tai huvila Södermanlandista on tehdä se täällä kotisivuillamme, mutta voit toki aina ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme. Tervetuloa vuokraamaan mökkejä keskisestä Ruotsista!