Vuokramökit Kronobergissä

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan mökkejä Kronobergistä, Smålandista. Olemme johtava mökkivälittäjä Smålandissa ja voimme tarjota uskomattoman hienon valikoiman erilaisia loma-asuntoja Smålandista. Kaikki NOVASOLin Kronobergissä ovat etukäteen tarkistettuja ja tarkoin valikoituja, joten voit varata lomasi täällä kotisivuillamme turvallisin mielin. Voit hakuehtoja vaihtamalla etsiä juuri sinulle sopivan loma-asunnon Kronoergistä esimerkiksi veneellä tai saunalla varustettuna. Vuokraa juuri sellainen mökki kuin itse haluat ja juuri silloin kuin itse ehdit suoraan netissä!

Loma Smålandissa

Koe ”aito” Småland

Kronoberg on yksi Smålandin alueen lääni ja se rajautuu Blekingen, Hallandin, Jönköpingin, Kalmarin ja Skånen lääneihin. Kronobergissä on erittäin laajat metsät ja upeat järvet, mikä tekee läänistä suositun lomakohteen luonnon ihanuudesta nauttiville. Alueen kaupungeista suurimpia on esimerkiksi Växjö, jossa pääset myös ravintoloiden, kahviloiden ja ostosten makuun. Suosittelemme myös kävelyretkeä Växjö-järven ympäri, keskellä kaupunkia. Reitti on 4,4km pitkä ja se on hyvä alustaltaan sopien monelaiselle kulkijalle.

Vuokraa mökki Kronobergistä ja lähde shoppailemaan IKEAan, jonka ensimmäinen tavaratalo avattiin Älmhultiin Ingvar kampradin toimesta vuonna 1953. Kamprad Agunnarydin pienessä kylässä, jonka Ljungbystä kronobergin läänistä. Kannattaa toki muutenkin käydä Ljungbyssä, kun vuokraat huvilan tai mökin Kronobergistä. Kalastumahdollisuudet ovat myös huikeat ja pääset niihin helposti käsiksi, kun asut vuokramökissä Kronobergissä ja nimenomaan Ljungbyssä.

Laadukasta mökkivuokrausta Kronobergistä

NOVASOL on vuokrannut mökit Smålandista ja muualta Ruotsista jo vuosia, ja löydät kauttamme upean valiokoiman loma-asuntoja kronobergistä ja sen läheltä. Tervetuloa vuokraamaan itsellesi unelmien loma-asunto, mökki tai huvila Smålandin ihanasta Kronobergistä!