search

Vuokraa mökki Vimmerbystä

Tervetuloa viettämään lomaa suositulla Vimmerbyn alueella Smålandissa! Vanhalla kaupungilla on kirjava historia ja sen kaupunkioikeudet ovat vaihdelleet historian saatossa. Vimmerby on ollut tärkeä kauppapaikka ja tänä päivänä sen värikäs historia näkyy momin tavoin tässä kauniissa kaupungissa. Vuokraa mökki Vimmerbystä ja koe kaupungin upea historia ja lukuisat nähtävyydet! 

Löydät kaikki vuokraamamme mökit ja huoneistot Vimmerbyn kunnan alueella kätevästi suoraan täältä kotisivuiltamme. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten sinun on helppoa löytää juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva mökki Vimmerbystä. Loma-asunnon vuokraaminen kauttamme on turvallista, sillä olemme toimineet alalla jo 50 vuoden ajan. Voit tehdä varauksen helposti suoraan kotisivujemme kautta, tai mikäli kaipaat apua, asiakaspalvelumme auttaa mielellämme. Ilmainen perusturvapakettimme, johon kuuluu peruutusturva sekä Paras hinta –takuu, sisältyy aina vuokrahintaan.

Vinkki: Muistathan, että aikainen lintu madon nappaa! Mikäli löydät mieluisen mökin Vimmerbystä, älä aikaile vaan varaa se vaikka heti tänään. Monet asiakkaamme haluavat nähdä ja kokea kauniin Vimmerbyn seudun lomansa aikana. Tervetuloa vuokraamaan mökki Vimmerbystä!

Vuokraa mökki Vimmerbystä

Loma satujen kaupungissa

Kukapa ei muistaisi Astrif Lingredin luomia hahmoja, kuten Peppi Pitkätossua ja Veljeni, Leijonamieltä. Nämä ja monet muut unohtumattomat satuhahmot ovat pääosassa upeassa Astrig Lindgrenin maailma –huvipuistossa, joka sijaitsee Lindgrenin syntymäkaupungissa Vimmerbyssä. Kyseessä on kenties seudun suosituin nähtävyys, joten se on ehdottomasti vierailemisen arvoinen silloin, kun teillä on vuokrattuna mökki Vimmerbystä. Samalla voitte nauttia monista muistakin alueen nähtävyyksistä, kuten Nils Holgersonin maailmasta sekä Virumin hirvipuistosta.

Vimmerbyn monipuolinen alue tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa koko perheelle ikään katsomatta. Vimmerbyssä voit kalastaa, shoppailla ihastuttavissa pikkuliikkeissä sekä vierailla kiehtovissa ja informatiivisissa museoissa, jotka kiehtovat varmasti kaiken ikäisiä vieraita. Vuokrattava mökki Vimmerbystä antaa sinulle sekä omaa tilaa, että mahdollisuuden nauttia kaikesta alueen tarjonnasta sopivan etäisyyden päästä. 

Mikäli haluat kokeilla kalaonneasi, monet Vimmerbyssä sijaitsevista mökkikohteistamme sisältävät myös veneen käyttömahdollisuuden. Vesistöistä on mahdollista nauttia myös kajakin tai kanootin kyydistä käsin. Mikäli suunnittelet kalastavasi Vimmerbyn lomasi aikana, muista tarkistaa paikalliset kalastuslait. Vuokraa mökki Smålandista ja vietä unohtumaton kalastusloma Ruotsissa!

Vuokraa mökki Vimmerbystä

Vuokraa mökki Vimmerbystä

Me täällä NOVASOLilla tarjoamme käyttöösi vankan, jo yli 50-vuotisen kokemuksemme sekä laadukkaan loma-asuntovalikoimamme. Kauttamme sinun on helppoa ja turvallista varata mökki Vimmerbystä sekä muualta Smålandista ja Ruotsista suoraan kotisivujemme kautta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi liittyivätpä ne sitten Vimmerbyn mökkikohteisiin, varauksiisi tai alueen nähtävyyksiin. Kaikki kohteemme ovat laatutarkastettuja, joten voit turvallisin mielin vuokrata unelmiesi lomamökkikohteen kauttamme.