search

Vuokraa mökki Kalmarista

Kalmarin kesä merkitsee uimista ja aurinkoa. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Kalmarista, Etelä-Ruotsissa sijaitsevasta Smoolannista, sinulla on mitä loistavin mahdollisuus nauttia Ruotsin upeasta kesästä. Kalmarin lahden ihana rannikko tarjoaa lukuisia uimapaikkoja ja upeita nähtävyyksiä. NOVASOL tarjoaa huikean ja vaihtelevan valikoiman laadultaan taattuja mökkejä ja huviloita Kalmarin läänistä. Voit vuokrata loma-asuntoja suoraan täällä kotisivuillamme!

Vuokraa mökki Kalmarista

Loistava tarjonta nautintoja ja aktiviteetteja

Jos suunnitelmissasi on vuokrata mökki Kalmarista kesäksi, olet varmasti lähellä erilaisia harrastus- ja nautiskelumahdollisuuksia. Alueelta löytyy runsas valikoima hienoja ravintoloita, kahviloita ja terasseja, putiikkeja ja muita palveluja. Vuokramökki Kalmarista on oiva paikka lähteä tutustumaan historiallisiin kohteisiin kuten Kalmarin linnaan, joka on seissyt paikallaan jo renessanssin ajoista asti. Lisäksi alueella on paljon muita historiallisia jäänteitä, kuten linnanraunioita ja 1600-luvun tuomiokirkko. Nämä ja monet muut nähtävyydet ostosmahdollisuuksien kera odottavat sinua, kun vuokraat loma-asunnon Kalmarista.

Kalmar tarjoaa myös hienon valikoiman taidetta ja kulttuurielämää. Taidemuseot, galleriat, teatteri, elokuvateatterit ja musiikkitapahtumat ovat lähellä, kun vuokraat mökin Kalmarista. Kalmar on hyvin säilynyt, vanha kaupunki ja suurin osa keskustan taloista on peräisin 1600-luvulta. Myös suuri osa kaupungin muuria on yhä jäljellä ja sen ympärisössä kulkee ihana kävelyreitti kaupunkia pitkin. Mökkivuokraus Klmarista tuo sinut lähelle Smoolannin upeaa lomahelmeä!

Löydät alueelta myös upean Värsnäsin luonnon sekä hienoja vaellus- ja hiihtoreittejä. Loma on haluamasi mukaan täynnä liikuntaa ja rentoutumista, kun vuokraat mökin Kalmarista. Ölannin sillan toiselta puolelta löydät tietysti myös eläin- ja huvipuiston, joihin voit lähtäe vuokramökistä vaikkapa päiväretkelle. Kalmarin golfkenttä löytyy vain muutaman kilometrin päästä keskustasta, ja kalastusmahdollisuudetkin ovat mahtavat. Monet mökit Kalmarissa tarjoavat myös veneen käyttöösi.

Vuokraa mökki Kalmarista

Varaa mökki Kalmarista helposti kauttamme

NOVASOL tarjoaa turvallisen vaihtoehdon, kun haluat vuokrata mökin Kalmarista. Pitkä kokemuksemme mökkivuokrauksessa eri puolilla Ruotsia takaa palvelumme luotettavuuden. Vuokraa mökki Smålandista, Ruotsista tai mistä vaan Euroopasta ja olet turvallisissa käsissä. Tervetuloa tutkimaan ja vuokraamaan loma-asuntoja Ruotsista ja Kalmarista kauttamme!!