search

Vuokraa mökki Jönköpingistä

Mökki Jönköpingistää ja sen lähialueilta tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista järven lähellä, mutta myös mahdollisuuden shoppailuun, ruokaelämyksiin ja nähtävyyksien ihasteluun. Jönköping on vanha kaupunki, joka on mainittu kirjoituksissa jo vuonna 1278, joten mökkivuokraus Smålannin pohjoisosan helmestä vie sinut myös matkalle vanhaan aikaan.

Vuokraa mökki Jönköpingistä

Rauhaa ja kaupunkielämää

Vuokraa mökki Jönköpingistä ja pääset nauttimaan rauhallisesta elämästä sekä upeista liikuntamahdollisuuksista ja monenlaisista muista seikkailuista. Löydät alueelta lukuisia vaellusreittejä, jotka sopivat monenlaiseen kuntoiluun. Vätternin ympäristön upea ympäristö tarjoaa luontoelämyksiä niin pyöräillen, jalan kuin veneillenkin. Vuokrahuvila Vätternin ääreltä tarjoaa tekemistä myös talviaikaan, sillä hiihtopaikat ja lumiset metsät mahdollistavat monenlaiset aktiviteetit.

Vuokramökissä Jönköpingissä sinun on mahdollista lähteä monenlaisten seikkailujen ääreen. Voit hiihtää vesisuksilla, keilailla, pelata golfia tai vaikkapa kiipeillä. Vättern tarjoaa myös maailmanluokan kalastusvedet, joten sinun ei tarvitse välttämättä kertoa enää keksittyjä kalajuttuja matkasi jälkeen. Hauki, lohi ja muut isot kalat viihtyvät hyvin Vätternin syvissä vesissä. Vuokraa mökki Jönköpingistä NOVASOLin kautta ja pääset myös usein käyttämään mökin venettä moottorilla tai ilman. Muista toki tarkistaa alueelliset kalastusluvat. Pitkä päivä luonnossa tai kaupungin ostoskaduilla päättyy ihanasti vuokramökin terassille, jossa voit rauhassa rentoutua ja nauttia auringonlaskusta.

Vuokraa mökki Jönköpingistä ja sen lähialueilta

Vuokraa mökki Smålandista NOVASOLin kautta turvallisesti ja helposti suoraan kotisivuiltamme. Meillä on pitkä kokemus mökkivälityksestä Etelä-Ruotsissa sekä muualla Ruotsissa ja Euroopassa. Kaikki loma-asunnot Ruotsissa on erikseen tarkistettu. Voit etsiä itsellesi mieluisan vuokrattavan loma-asunnon eteläisestä Ruotsista täällä kotisivuillamme. Myös asiakaspalvelijamme auttavat sinua unelmien mökin löytämisessä mielellään! Tervetuloa vuokrataloihimme Smålandin Jönköpingiin!