search

Vuokraa mökki Smålandista

Småland on alue, joka on muokannut modernia Ruotsia ennen ja nyt. Kuin Ruotsi pienoiskoossa. Punaisia tupia metsäpalstojen kupeessa, vehreää maisemaa, kimmeltäviä järviä ja merta, joiden ihanat uimapaikat sinisen taivaan alla täydentävät smålandilaisen idyllin. Mökit Etelä-Ruotsissa ovatkin tyypillisimmillään Smålandissa. Valikoimastamme löydät eri hintaiset ja kokoiset kohteet, joiden joukosta sinun on helppoa varata unelmiesi mökki Smålandista juuri sinun Ruotsin lomaasi varten!

Vuokraa mökki Smålandista

Luontoelämyksiä, aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Småland on Astrid Lindgrenin valtakuntaa. Jos olet lukenut Lindgrenin kirjoja, osaat jo kuvitella maisemat, joita kohtaat Smålandissa. Vuokraa mökki Smålandista läheltä Vimmerbytä, josta löytyy myös Astrid Lindgrenin maailma. Siellä voitte lasten kanssa kokea kaikki tarinat uudestaan.

Lomapäivä Westernpuisto High Chaparallissa tarjoaa mainion mahdollisuuden elellä vähän Eemelilämiseen tyyliin. Glasriket sijaitsee alueen sydämessä ja se houkuttelee väkeä ympäri maailmaa esimerkiksi tunnettuihin Emmabodan, Kostan ja Orreforsin lasiruukkeihin. Kun vuokraat huvilan, loma-asunnon tai mökin Smålandista, pääset ihastelemaan ja shoppailemaan paitsi lasiesineitä myös maistelemaan paikallista silliä.

Matka läpi Smålandin päättyy Itämereen, jossa maa pirstaloituu tuhansiksi saariksi ja lahdenpoukamiksi. Vuokraa mökki Smålandista ja pääset tutustumaan mm. Ihanaan Västervikiin, historialliseen Kalmariin tai shoppailemaan esimerkiksi Växjössä tai Jönköpingissa.

Mökki Smålandissa antaa sinulle vapauden valita, missä tahdissa aluetta tutkit. Pikkukaupungeista Eksjö on värikäs puukaupunki, Gränna on puolestaan tunnettu idyllisistä mukulakivikaduistaan ja polkakarkeistaan. Kalmarin jykevä linna ja Visingsön rauniot ovat upeita historiallisia monumentteja. Lähde lautalla Visingsöhön ja pääset tutustumaan kuvankauniisiin paikkoihin ja hienoon luontoon.

Vuokraa mökki Smålandista

Varaa unelmiesi mökki Smålandista kauttamme

Valikoimastamme löydät tuhansia mökkejä Ruotsista, joista yli 800 sijaitsee juuri Smålandissa. Löydät siis varmasti juuri sellaisen loma-asunnon Smålandista kuin haluat ja voit viettää unohtumattoman loman Etelä-Ruotsissa. Kaikki NOVASOLin mökit Ruotsissa ovat tarkoin valikoituja ja läpikäytyjä, joten voit vuokrata mökkejä Smålandista turvallisin mielin. Löydät kaikki loma-asunnot, huvilat ja mökit Ruotsista tai muualta Euroopasta suoraan täältä kotisivuiltamme ja voit varata niitä kellon ympäri. Tervetuloa!