search

Vuokraa mökki Skånesta

Vuokrattu mökki Skånesta ja Österlenistä takaa hyvät lähtökohdat lomallesi! Tule ja koe upeat aurinkorannat, keltaiset rapsipellot, vehreät metsät ja suurkaupunkitunnelmaa esimerkiksi Malmössä. Löydät alueelta myös hienot vesistöt melontaa sekä kalastusta varten. Skånen rannikko on 400 kilometriä pitkä ja matkan varrelta löytyy lukuisia hienoja valkohiekkaisia rantoja, joiden lähistöltä voit löytää vuokrattavia huviloita ja mökkejä NOVASOLin kautta. Vuokraa mökki Ruotsista ja lähde lomalle Skåneen!

Vuokraa mökki Skånesta

Suurten mahdollisuuksien loma

Skåne ei ole mikään valtava alue, mutta siellä on sitäkin enemmän nähtävää ja koettavaa. Ruotsalaisuus ja keskieurooppalaisuus sekoittuu alueella ja NOVASOLin mökit Skånessa tarjoavatkin uniikin mahdollisuuden kokea Etelä-Ruotsia parhaimmillaan.

Mökki Skånesta tuo sinut lähelle taidetta, sillä alue on myös kulttuurin ja taiteen luvattu maa. Kuvataiteilijat, kuvanveistäjät ja käsityöläiset viihtyvät hyvin Skånessa. Österlenissä on myös joka vuosi kuuluisa Konstrundan-tapahtuma, jossa taiteilijat näyttävät taitojaan.

Loma ja mökki Skånessa

Mökin vuokraaminen eteläisestä Ruotsista on erittäin suosittua nimenomaan Skånesta ja Österlenistä. Jos haluat vuokrata mökin Österlenistä, löydät myös monia hienoja retkikohteita alueelta mm. Alen kivet, Glimmingen talon, Stenshuvudin kansallispuiston, Brösarpsin kukkulat sekä Kivikin eritikoisine markkinoineen sekä omenamehustamoineen. Joka puolella on museoita, vanhoja ja hyvinsäilyneitä linnoja sekä herraskartanoita, joista moni on auki myös vierailijoille.

Ruotsin keramiikkakesittymä, muun muassa Höganäs keramik, löytyy Skånen luoteisosasta. Lapsiperheille voimme puolestaan suositella Skånen eläintarhaa Höörissä. Lähde veneellä kauniille Ven saarelle ja vieraile Tycho Brahen museossa. Sofieron linna, Helsingborg ja tennismetropoli Båstad ovat myös suosittuja matkakohteita. Parhaat shoppailumahdolisuudet löydät ehkä Malmöstä, jossa on myös hieno valikoima erilaisia ravintoloita ja pääset sieltä helposti myös junalla Kööpenhaminan kuhinaan. Ethän myöskään unohda golfsettiä kotiin. Vuokramökki Skånessa tarjoaa uskomattoman hyvät kentät kolopallon pelaamiseen.

Vuokraa mökki Skånesta

Varaa mökki Skånesta helposti netissä

Kaikki mökit Skånessa ovat tarkoin valikoituja ja ne on käyty läpi ammattilaisten toimesta. Voit etsiä loma-asuntoja Skånesta täällä kotisivuillamme käyttämällä erilaisia hakuehtoja. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös mielellään, kun mietit mökkivuokrausta Ruotsista tai muualta Euroopasta. Loma-asunnon vuokraaminen Skånesta ja muualta Ruotsista on kauttamme luotettavaa ja turvallista, sillä jokaisen vuokraan sisältyy myös turvallisuuspakettimme. Tervetuloa etsimään juuri sinulle sopiva vuokramökki Skånesta meidän kauttamme!