search

Vuokraa mökki Örebrosta

Örebro sijaitsee keskellä Ruotsia, sanotaan. Maantieteellisesti tämä ei pidä paikkansa, mutta asukasjakauman suhteen kylläkin. Vuokraa mökki Örebrosta ja olet siis luonnollisesti keskeisellä paikalla. Löydät alueelta lentokentän, hyvät linja-auto- ja junayhteydet muualle Ruotsiin. Suuri tarjonta erilaisia kulttuuri-, urheilu- ja vapaanajanaktiviteetteja takaavat mielenkiintoisen loman vuokramökissä Örebrossa. Heti Örebron laitamilta löydät nelisenkymmentä kansallispuistoa, jotka ovat kaikki käymisen arvoisia. Vain 20 km kaupungista löytyy myös Kilsbergenin kansallispuisto, joka on tunnettu upeasta luonnostaan. Örebrosta kannattaa vuokrata mökki myös talvikaudella, sillä Kislbergenin laskettelu- ja hiihtopaikat tarjoavat hienot puitteet talviurheiluun.

Vuokraa mökki Örebrosta

Vuokraa mökki Örebrosta elämykselliselle lomalle

Örebro tarjoaa suuren määrän erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä ja nautiskeluhetkiin ihania ravintoloita ja kahviloita. Löydät Örebrosta suuren valikoiman nähtävyyksiä, joista tunnetuin on Örebron linna. Se nousee komeana kohti taivasta keskellä kaupunkia Svartå-joen ympäröimänä. Svampenin vesitorni näköalaravintoloineen, ulkoilmamuseo Wadköping ja Gustavsvikin vesihuvipuisto ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita. Örebron alueelta löydät myös hienot vaellusreitit, joista tunnetuin on 280 kilometriä pitkä Bergslagleden, joka alkaa eteläisestä Dalarnasta ja ulottuu aina Tivedeniin saakka.

Vuokramökki Örebrosta sopii myös kalastuksen harrastajalle. Hjälmaren-järvellä on erittäin hyvät kalastusmahdollisuudet ja suuressa osassa järveä kalastus on ilmaista. Jos olet onnekas, voit narrata haukia, kuhaa, ahvenia, siikaa ja lahnoja. Kilsbergenissä on myös monia järviä ”put and take” –kalastukseen. Vuokraa mökki tai huvila Örebrosta ja vuokraa samalla itsellesi vene, niin pääset nauttimaan kalastuksesta vieläkin paremmin. Muistathan kuitenkin tarkistaa, minkälaisia kalstuslupia mikäkin järvi vaatii.

Varaa mökki Örebrosta helposti suoraan netistä

Kun haluat kivan ja aktiivisen loman, suosittelemme, että vuokraat lomamökin Ruotsista. NOVASOL on välittänyt vuokrattavia mökkejä vuodesta 1968 ja valikoimamme Ruotsissa on nykyään vertaansa vailla. Olemmekin nykyään Ruotsin suurin organisoitunut yksityisten mökkien välittäjä. NOVASOL valikoi ja tarkistaa jokaisen mökin ja loma-asunnon ennen kuin ne otetaan valikoimiin. Tervetuloa vuokraamaan NOVASOLin mökkejä Örebrosta!