search

Vuokraa mökki Öölannista

Öölannissa on kymmeniä kilometreja hiekkarantoja, meritunnelmaa ja aurinkoa koko kesäksi. Öölanti onkin kasvanut yhdeksi Ruotsin suosituimmista kesälomakohteista, erityisesti lapsiperheille. NOVASOL tarjoaa sinulle laajan laatutarkastettujen kohteiden valikoiman, josta sinun on turvallista ja helppoa vuokrata mökki Öölannista. Voit myös vuokrata mökkejä Etelä-Ruotsista sekä muualta Euroopasta meidän kauttamme.

Vuokraa mökki Öölannista

Aurinkoa, uintia ja rauhallisia vuokramökkejä

Lapsiperheiden ei tarvitse miettiä tekemistä, sillä aurinkoiset hiekkarannat meren äärellä takaavat touhua koko päiväksi. Eketorpin linnassa voit matkustaa ajassa taaksepäin, leikkiä ritaria päivän ajan tai vana kokea aidon vanhan ajan tunnelman ja elämäntavat.

Vuokraa mökki Öölannista ja voit itse valita päiviesi kulun. Pääset rentoutumaan, golfaamaan tai vaikkapa purjehtimaan, jos siltä tuntuu. Tuulimylllyjen aukea alue Stora Alvaretilla ja Borgholmin linnanrauniot ovat tunnettuja maamerkkejä tällä kauniilla saarella. Löydät meidän kauttamme vuokrattavat mökit Ruotsista maan jokaisesta kolkasta.

Mielenkiintoisen luonnon helmassa

Lähes puuton Stora Alvaret on kehittänyt oman erityisen luontonsa, joiden väritys muistuttaa hiukan Provencen kuivia tasankoja. Voit kokea hienoja konserttielämyksiä Borgholmin linnanraunioilla sekä kuninkaallista säihkettä, kun lähdet tutustumaan kuningasperheen kesäpaikkaan Sollideniin. Saaren väritys on myös sukupolvien ajan innoittanut monia taiteilijoita, joten kannattaa ehdottomasti inspiroitua etsimään sopivia vuokrattavia mökkejä Öölannista.

Öölannille tyypillistä

Saarelle tyypilliset keskiajalta peräisin olevat tuulimyllyt kertovat maatalouden tärkeydestä. Ottenbyn kuninkaallinen puutarha perutettiin Kustaa Vaasan aikoina ja vuokramökki Öölannista takaa myös mahdollisuuden kurkistaa muunlaiseen kulttuuriin esimerkiksi alueen taide- ja kulttuurikeskuksessa

Vuokraa mökki Öölannista

Luonnonhistoriaa ja Långe Janin majakka

Öölanti ei ole pelkästään vuokramökkejä, nähtävyyksiä ja kauniita rantoja. Ihmisten tapaan myös muuttolinnut ovat löytäneet saaren kohtauspaikakseen. Vieraile Ottenbyn luontokeskuksessa, josta löydät paljon tietoa saaren luonnosta. Ei kannata myöskään unohtaa katsoa Öölantia lintuperspektiivistä Långe janin majakan päältä, kun vuokraat loma-asunnon Öölannista.

Varaa mökki Öölannista suoraan netissä

Suuri kiinnostus mökin vuokraamista kohtaan on johtanut siihen, että meillä on lukuisia mökkejä Öölannista tarjonnassamme. NOVASOLilla on myös oma palvelutoimisto saarella heti sillan kupeessa, joten pyrimme auttamaan ja palvelemaan mökin vuokraajia parhaalla mahdollisella tavalla. Pohjoisosasta löydät myös pidettyjä kohteita, kuten Böda, Borgholm, Köpingsvik ja Byxelkrok. Etelästä löydät vuokramökkejä Mörbylångasta tai Ottenbystä. Pohjoisesta etelään löydät parhaat vuokrattavat mökit Öölannista sekä muualta Ruotsista meidän kauttamme!