search

Vuokraa mökki Norrbottenista

Sankat metsät, kuohuvat virrat, revontulet, keskiyön aurinko – vuokraa mökki Norrbottenista ja pääset erilaiselle lomalle Ruotsiin. NOVASOLilla on vuosien kokemus mökkivuokrauksesta Norrbottenissa, joten voimme tarjota sinulle hienon valikoiman huviloita ja loma-asuntoja alueelta.

Norrbottenin lääni on Ruotsin pohjoisin lääni ja se koostuu osittain Norrbottenista ja Lapista. Täällä voit tuntea raikkaan ilman, juoda vettä suoraan lähteestä, kalastaa puroista ja oppia tuntemaan saamelaisten upeaa kulttuuria. NOVASOLilla on lukuisia mökkejä Pohjois-Ruotsissa kuten myös Norrbottenissa esimerkiksi Kalixin, Sorselen ja Arvidsjaurin lähellä.

Vuokraa mökki Norrbottenista

Loma Pohjois-Ruotsin erämailla

Vuokraa mökki Ruotsin Lapista, sillä se kannattaa monestakin syystä. Suurimmat niistä ovat eläimet ja luonto. Pohjois-Ruotsi tunnetaan loistavista kala-apajistaan, upeista vaellusreiteistään, koskenlaskusta, majavasafarista, hirvipuistoistaan, ratsastuksesta, golfista, koiravaljakkoajeluista, moottorikelkkailusta ja hiihdosta.

NOVASOLin mökki Norrbottenissa tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua saamelaisten elämään ja kulttuuriin. Seuraa poronhoitajien arkea, lähde porosafarille ja vieraile Ájttessa- Ruotsin tunturi- ja saamemuseossa, joka kertoo saamelaisista ja tuntureista.

Vuokramökki Norrbottenista on myös hyvä keino nähdä keskikesän aurinko tai revontulet. Lähde vaikka ylös Brännabergetille, lähde koiravaljakkoajelulle bongaamaan luonnonihmeitä tai vaikka lumikenkäilemään. Matkan aikana kannattaa myös maistella paikallisia herkkuja, kuten poroa, lohta sekä riistaa.

Vuokraa mökki Norrbottenista

Vuokraa mökki Norrbottenista uniikista valikoimasta

Haluaisitko vuokrata mökin Norrbottenista? Vuokraa mökki Ruotsin Lapista helposti täällä kotisivuillamme. NOVASOLilla on vuosien kokemus mökkivuokrauksesta Norrbottenissa kaikissa koko- ja hintaluokissa. Valinnan varaa riittää. Joitakin mökeistämme kutsutaan kalastusmajoiksi, toisissa on oma sauna tai panoramanäköala vuorten yli. Kaikki NOVASOLin mökit Norrbottenissa ovat yksityisomisteisia, joten jokainen kohde on yksilöllinen. Jos tarvitset apua mökin vuokrauksessa Ruotsin Lapista, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Mökin vuokraaminen Norrbottenista onnistuu myös helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme!