search

Vuokraa mökki Ruotsin Lapista

Luonnonkaunis Ruotsin Lappi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Ruotsin Lapista, voit vaeltaa, ratsastaa, lasketella, ajaa koiravaljakoilla ja kokea revontulet lomasi aikana. NOVASOL tarjoaa upeita mökkejä ja huviloita Ruotsin Lapista.

Vuokraa mökki Ruotsin Lapista

Neljäsosa koko Ruotsista

Lappi on lähes neljäsosa koko Ruotsin pinta-alasta. Syvät metsiköt, kuohuavat joet ja korkeat tunturit tekevät Lapin. Ruotsin korkein vuori, Kebnekaise, kohoaa 2102:n metrin korkeuteen. Vuokraa mökki Ruotsin Lapista ja pääset varmasti lähelle luontoa. Voit kalastaa nieriää, vaeltaa upeissa maisemissa, ratsastaa islanninhevosella tai lähteä koiravaljakkoajelulle. Talvella laskettelu-, lautailu- ja murtomaahiihtomahdollisuudet ovat huikeat.

Jos vietät lomasi NOVASOLin mökissä Ruotsin Lapissa, tulette kokemaan monenlaisia hienoja elämyksiä. Kannattaa vierailla kuuluisassa jäähotellissa Jukkasjärvellä Kirunan lähellä, Arjeplogin hopeamuseossa, ruotsalaisessa tunturi- ja saamemuseossa Ajttessa, Jokkmokkin kylässä tai vesihuvipuisto Nordpoolenissa, joka sijaitsee Bodenissa. Lyckselen maanalainen kirkkokin kannattaa käydä tsekkaamassa.

Mökkiloma Ruotsin Lapissa

Valinnanvaraa riittää, kun sinulla on vuokrattuna mökki Ruotsin Lapissa. Voitte itse päättää, haluatteko itse valmistaa juuri narrattua kalaa omassa keittiössänne vai lähdettekö mieluummin johonkin lappalaisravintoloista. Kannattaa maistella ainakin poronlihaa, hirveä, Kalixin muikunmätiä, pitepalttia ja ohutta leipää.

Löydät monia hyviä syitä vuokrata mökki Ruotsin Lapista. Loma-asunnossa saatte parhaat palat kahdesta maailmasta. Voitte viettää lomaa tuntureilla, mutta ette kuitenkaan joudu miettimään mökin omistajalle tulevia velvollisuuksia ja kustannuksia. Voitte myös nauttia samoista olosuhteista kuin kotonakin, mutta huvila tai mökki Ruotsin Lapissa on silti oivallinen paikka rentoutua ja päästä irti arjen stressistä.

Vuokraa mökki Ruotsin Lapista

Varaa mökki Ruotsin Lapista helposti suoraan netistä

Jos revontulet houkuttelevat, vuokraa mökki Ruotsin Lapista helposti suoraan täältä kotisivuiltamme. NOVASOL on perustettu jo vuonna 1968 ja on nykyään olemme Ruotsin suurin mökkivälittäjä. Meillä on valtava valikoima mökkejä Ruotsin Lapissa. Kaikki välittämämme mökit Ruotsin Lapissa ja muualla Ruotsissa ovat erikseen tarkistettuja ja valikoituja ammattilaisten puolesta, joten saatte juuri sitä, mitä lupaammekin. Myös turvallisuus on meille tärkeää ja siksi voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme sekä paikallistoimistoihin myös Ruotsin Lapissa. Vuokraa mökki Ruotsista ja vietä upea loma Ruotsin Lapissa!