search

Vuokraa mökki Jämtlannista

Unelmoitko mökin vuokrauksesta Jämtlannista? NOVASOLilla on monia upeita kohteita, joista sinun on mahdollista vuokrata unelmiesi mökki Jämtlannista, jossa pääset todellakin nauttimaan luonnosta koko vuoden ympäri. Voit vuokrata mökkejä Jämtlannista suoraan täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Luonnonkaunis Jämtlanti on yksi Ruotsin suurimmista lääneistä. Löydät alueelta suuria kansallispuistoja kuten Sonfjället sekä järvet Storsjön, Kallsjön ja Ströms Vattudal. NOVASOLin mökit Jämtlannissa sijaitsevat suurimmaksi osaksi Vemdalenin, Åren ja Ljungdalenin lähellä.

Vuokraa mökki Jämtlannista

Mökki tarjoaa luonnonrauhaa ja nautintoa

Eikö olisi hienoa herätä levänneenä upeassa mökissä Jämtlannissa, syödä aamupala ulkona, kuunnella linnunlaulua ja olla vaan rauhassa muilta ihmisiltä. Vuokraa mökki Jämtlannista ja pääset nauttimaan luonnon antimista. Kesällä voit lähteä upeille vaellusreiteille, kerätä marjoja ja sieniä, kalastaa erilaisilla vesistöillä, pyöräillä tai vaan ihastella Sonfjälletin kansallispuistoa.

NOVASOL vuokraa mökkejä Jämtlannista myös talviaikaan, jolloin pääset nauttimaan upeista laskettelukeskuksista, kuten Åre, Funäsdalen tai Vemdalen. Alueella on myös monia murtomaahiihtoparatiiseja, moottorikelkkasafareita sekä retkiluistelureittejä. Sesongista huolimatta, löydät syyn vuokrata mökki Jämtlannista. Jos matkustat lasten kanssa, tulet varmasti ihastumaan Frösön Zoohon ja Storsjöbadetin vesihuvipuistoon.

Vuokraa mökki Jämtlannista ja pääset etsimään Storsjön hirviötä, joka näyttäytyy vain harvoille. Storsjön hirviön on nähty liikkuvan järvessä 1800-luvulta saakka, mutta kukaan ei ole vielä saanut vangittua tätä myyttistä olentoa. Jos aihe kiinnostaa, löydät lisätietoa myös Lämtlannin läänin museosta, josta löydät erikoisen kirveen, jolla hirviö olisi pitänyt jo saada kiinni.

Vuokraa mökki Jämtlannista

Varaa mökki Jämtlannista suoraan kotisivuiltamme

NOVASOL perustettiin 1968 ja on nykyään Ruotsin suurin mökkivälittäjä. Jos mökin vuokraus Jämtlannista kiinnostaa, ota yhteyttä meihin. Vuokraa mökki Ruotsista kauttamme, sillä se on helppoa ja turvallista, ja vuokriimme sisältyy aina turvallisuuspaketti. Tervetuloa NOVASOLille ja Jämtlannin mökkeihimme!