search

Vuokraa mökki Itä-Götanmaalta

Metsiä ja järviä, niitä riittää. Kumpuileva maisema ja viljavat pellot, linnoja ja moderneja kaupunkeja, kanavia ja historiallisia monumentteja – kaiken tämän löydät, kun sinulla on vuokrattuna mökki Itä-Götanmaalta ja Närkestä. NOVASOLilla on upea valikoima, josta löydät mökit Ruotsista ja voimme ylpeinä tarjota myös erilaisia ja yksilöllisiä loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä Itä-Götanmaalta.

Löydät alueelta myös upean saariston St Annan ja Grytin sekä Vikbolandetin läheltä. Vikbolandetissa pääset myös ihailemaan hienoja kalliomaalauksia ja muinaishautoja. Itä-Götanmaan eteläosa on Ruotsin vesirikkain alue ja monipuolisen luontonsa ansioista se houkuttelee kaikenlaiseen ulkoilmaelämään.

Vuokraa mökki Itä-Götanmaalta

Varaa mökki Itä-Götanmaalta lomaasi varten

Kolmårdenin eläintarha Norrköpingissä on Euroopan suurin eläinpuisto ja upea vierailukohde koko perheelle. Kolmårdenin läheltä löydät myös Ruotsin vanhimman lasiruukin, Rejmyre, jossa pääset tutustumaan lasinpuhalluksen saloihin. Vuokraa mökki Itä-Götanmaalta ja lähde myös risteilemaan Göta Kanalille. Medevi on Pohjoismaiden vanhin terveyslähde ja voit kuunnella alueella myös kesäaikaan päivittäin konsertteja. Vadstenan ja Vretan luostarit ovat myös hienoja kohteita. Gamla Linköpingin kulttuurireservaatti vie sinut puolestaan ajassa taaksepäin. Alueelta löydät siis paljon koettavaa ja nähtävää niin lapsille kuin aikuisillekin. Vuokraa mökki Itä-Götanmaalta ja nauti onnistuneesta lomasta rentoutumisen ja aktiviteettien parissa perheesi kanssa!

Loma Itä-Götanmaalla

Loma Itä-Götanmaalla

Vuokraa mökki Ruotsista ja suuntaa lomalle Itä-Götanmaalle, joka tarjoaa täydelliset lähtökohdat hienolle lomalle. NOVASOLin valikoimasta löydät erilaisia ja upeita huviloita, loma-asuntoja ja mökkejä Itä-Götanmaalta ja muualta päin Ruotsia. Voit vuokrata mökin suoraan täällä kotisivuillamme ja löytää juuri itsellesi sopivan käyttämällä erilaisia hakuehtoja. Tervetuloa Itä-Götanmaalle upealle mökkilomalle ympäri vuoden!