search

Vuokraa mökki Hallandista

Hallandin rannikosta voi sanoa, että se on yhtä kaunista hiekkarantaa, jonka välissä on muutamia hurmaavia kaupunkeja. Ruotsin länsirannikon kauneimpiin hiekkarantoihin kuuluvat mm. Skummeslövstrand, Mellbystrand, Tylösand ja Skrea Strand. Ei siis muuta kuin etsimään sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva mökki Hallandista ja nauttimaan näistä upeista hiekkarannoista, joilla viihtyy varmasti koko perhe!

Vuokraa mökki Hallandista

Muutakin kuin uskomattomia rantoja

Mökki Hallandista tarjoaa paljon muutakin kuin rantaelämää. Sisämaa on kuin järvien, metsien ja jokien muodostama mosaiikki. Alueelta löytyy neljä virtaa – Lagan, Nissan, Ätran ja Viskan, jotka tarjoavat myös loistavat kalastusapajat lohestukseen. Kalasaalista voit toki saada myös järvistä ja merestä, joten vaihtoehtoja löytyy, kunhan vaan tarkistat alueelliset kalastusluvat. Illallisella onkin mahtavaa maistella omin käsin napattua kalaa. Halland on kuin tehty retkeilyyn esimerkiksi pyöräilyn, kävelyn ja melonnan merkeissä. Hallandista löytyy myös lukuisia golfkenttiä. Varbergin läheltä Apelvikenistä löytyy Ruotsin parhaat surffauspaikat. Huvila tai mökki Etelä-Ruotsin Hallandista antaa mahdollisuuden toteuttaa juuri sellainen loma kuin itse haluat.

Shoppailua ja muuta mukavaa

Mökit Etelä-Ruotsinsta ja erityisesti Hallandista tarjoavat myös lomalaisille hyvät shopppailumahdollisuudet. Tunnettu Ullaredin tavaratalo huikeine hintoineen kutsuu tekemään todellisia löytöjä. Samalla voit kierrellä katselemassa alueen upeita luontokohteita. Göteborg on luonnollisesti myös hieno kaupunki kaikkine mahdollisuuksineen huvipuistosta museoihin. Kun vuokraat mökin Hallandista, olet lähellä monenlaisia mahdollisuuksia!

Lomailu huvilassa tai mökissä Hallandissa mahdollistaa monenlaisten kulttuurikohteiden näkemisen. Reissaa ajassa taaksepäin ja tutustu Varbergin linnoitukseen sekä Bockstenin muumiomieheen. Kaunis Tjolöholmin linna odottaa Kungsbackassa ja vanhan ajan kylä Äskhultissa. Getterön lintutarha Hamstadissa, Roxetten kotikaupungissa sekä maailmanperintökohde Grimeton Radioasema ovat myös mainioita vierailukohteita.

Vuokraa mökki Hallandista

Varaa mökki Hallandista helposti suoraan netistä

Halland on loistava vaihtoehto monenlaiseen lomailuun, kun haluat viettää mökkiloman Ruotsissa. Jos et löydä sopivaa loma-asuntoa Hallandista, voit laajentaa hakuasi ja etsiä kaikki välittämämme vuokramökit Ruotsissa. Kaikki loma-asuntomme ovat tarkistettu ja hyväksytty ammattilaisten toimesta ennen kuin ne on otettu valikoimiiimme, joten voit vuokrata huvilan tai mökin Ruotsista tai muualta Euroopasta kauttamme turvallisin mielin. Lämpimästi tervetuloa vuokraamaan unelmiesi mökki Hallandista kauttamme!