search

Vuokraa mökki Visbystä

Ihastele muuria ja vanhoja raunioita, tunne ruusujen tuoksu, shoppaile tai lähde uimaan Itämerelle – kauniilla Visbyllä on paljon annettavaa vierailleen. Kaikkein paras tapa tutkailla Gotlannin suurinta saarta on tietysti vuokrata mökki Visbystä.

Gotlannin pääpaikka Visby sijaitsee saaren itärannikolla. Visby tunnetaan laalti ruusuistaan ja kauniista raunioistaan. Kesäisin kaupunki täyttyy turisteista, jotka tulevat saarelle nauttimaan uimisesta, kulttuurikohteista ja ulkoelämästä. Jos vuokraat loma-asunnon Visbystä perheesi kanssa, kannattaa myös tutustua kesän lopulla oleviin keskiaikaviikkoihin.

Vuokraa mökki Visbystä

Koe yksi Ruotsin kauneimmista kaupungeista ja vuokraa mökki Visbystä

Visbyssä on paljon nähtävyyksiä, joista kaupungin keskiaikaisen osan päättävä muuri on ehkä tunnetuin. Se on myös Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt muuri. Kävele raput ylös Dalmansportille ja nauti muurin päällä kaupunkiin avautuvasta näköalasta. Visbyssä on myös monia rakennuksia, jotka ovat peräisin keskiajalta. Jos vuokraat mökin Visbystä, voit vierailla tuomiokirkolla, Drottenin raunioilla, vanhalla ruutitornilla, Visborgin linnanraunioilla ja muurin vartijoiden sisäänkäynnillä.

Visby tunnetaan kauneudestaan. Vuokramökki Visbystä tarjoaa loistavan tukikohdan tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja koko Gotlantiin. DBW:n kasvitieteellinen puutarha tarjoaa upeaa kukkaloistoa ja satama on viihtyisä paikka oleilla kesäpäivänä. Kannattaa myös käydä Fiskaregrändillä, joka Visbyn kapeimpia kujia ja erittäin suosittu postikorttinäkymä.

Mökin vuokraaminen Visbystä on tapa saada oman näköinen ja vaihteleva loma. Pääset helposti shoppailemaan Visbyn keskustaan ja nauttimaan hyvistä uimarannoista, kuten Gustavsvik, Kallbadhuset ja Melonen Poolbad. Fornsalenin museo tarjoilee puolestaan upeita näyttelyitä Gotlannin saaren historiasta.

Vuokramökki Gotlannissa ja loma Visbyssä takaa myös maniot mahdollisuudet päiväretkille. Heti Visbyn laitamilta löydät Kneippbyn, jossa lapset voivat tavat Peppi Pitkätossun, pyöriä karuselleissa ja leikkiä vesimaailmassa. Muita hienoja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Lummelundin luola Visbyn pohjoispuolella tai Hoburgsgubbenin raukit eteläisessä Gotlannissa.

Vuokraa mökki Visbystä

Turvallista mökkivuokrausta Gotlannissa

NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja on nykyään Visbyn suurin yksityisten loma-asuntojen välittäjä. Valikoimastamme löydät loma-asunnot ja mökit Ruotsista, joten löydät varmasti huoneiston tai huvilan Visbystäkin. Voit vuokrata loma-asunnon Etelä-Visbystä suoraan täällä kotisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Vuokraan kuuluu myös turvallisuuspaketti. Voimmekin ylpeänä taata tuotteimme laadun, kun vuokraat mökkejä Gotlannista tai ylipäätään mitä tahansa loma-asuntoja Visbystä. Tervetuloa NOVASOLille ja valitsemaan juuri sinulle sopiva vuokramökki Gotlannin Visbystä!