search

Vuokraa mökki Toftasta

Tofta sijaitsee Gotlannissa Visbyn ja Klintehamnin välissä. Mökki Toftasta on erinomainen vaihtoehto, sillä alueelta löytyy Gotlannin hienoin ranta, Tofta strand. Jos haluat vuokrata huvilan tai mökin Toftasta, voit tehdä sen helposti täällä kotisivuillamme. NOVASOLilla on vuosien kokemus mökkivuokrauksesta Gotlannissa ja muualla Toftassa, joten voit turvallisin mielin vuokrata huviloita, loma-asuntoja ja mökkejä Gotlannista kauttamme. Täytä hakukriteerisi ja löydä itsellesi unelmien mökki Gotlannista tai muualta Ruotsista!

Vuokraa mökki Toftasta

Vietä kokopäiväistä rantaelämää

Ihanan pehmeä hiekka soljuu varpaiden välissä istuessasi lepotuolilla auringonsäteiden lämmössä. Vuokrattu mökki Toftasta päästää sinut todellisten rantanautintojen pariin. Toftan ranta on erittäin suosittu kohde ja siellä viihtyvät kaikenikäiset. Rannan pohjoisosa on hiukan rauhallisempi ja siellä viihtyvät erityisesti lapsiperheet, eteläosa on nuorison suosiossa.

Loma-asunto tai huvila Toftassa tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden monenlaisiin aktiviteetteihin. Kokeile purjelautailua, rantalentopalloa tai istu vaan aurinkotuolissa ja lue hyvää kirjaa. Nälän yllättäessä voit lähteä rannan kivoihin ravintoloihin ja kahviloihin. Omassa mökissä voit toki myös aina itse kokata sinulle ja perheellesi ruokaa ja tehdä eväät rannalle. Tofta on varma lomakohde sinulle, joten vuokraa mökki Gotlannista ja lähde lomalle Toftaan auringon ja uinnin merkeissä!

Vuokraa mökki Toftasta

Vuokraa mökki Toftasta ja lähde retkille ympäri saarta

Jos rannalla loikoilu alkaa väsyttämään ja haluat nähdä Gotlantia vähän enemmän, Toftasta ei ole pitkä matka saaren pääpaikkaan Visbyhyn tai kauniseen Klintehamniin. Vieraile joissakin Visbyn hurmaavissa putiikeissa tai lähde veneellä Klintehamnista joillekin kauniista lähisaarista, kuten Stora Karlsölle tai Lilla Karlsölle. Mökki Toftasta on loistava paikka kokea kaikki Gotlannin ihmeet.