search

Vuokraa mökki Burgsvikistä

Nauti rauhasta, hienosta luonnosta, uimisesta ja kulttuuriperinnöstä eteläisellä Gotlannin saarella – vuokraa mökki Burgsvikistä ja pääset nauttimaan Gotlannin saaren nähtävyyksistä ja elämästä omaan tahtiin!

Vuokraa mökki Burgsvikistä

Loma eteläisessä Gotlannissa

Burgsvik on Sudretin niemen pääpaikka eteläisessä Gotlannissa ja se tunnetaan puukonteroitukseen käytetystä hiekkakivestä jo vuosikausien takaa. Sudretin maisemat ja luonto tarjoavat parasta Gotlantia. Vuokraa huvila tai mökki Burgsvikistä ja pääset nauttimaan kauniista luonnonsuojelualueista kuten Hoburgen, Rivet ja Barshagen.

Sudret on huomattavasti rauhallisempaa aluetta kuin turisteja vilisevät Visby ja Tofta, mutta se onkin nimenomaan luontomatkaajan suosikki. NOVASOLin Burgsvikin loma-asunnot ovat aina lähellä satamaa, Holmhällarin raukkeja ja upeita rantoja, kuten Austre ja Faludden. Luonnonkaunis ympäristö on myös aina houkutellut paljon taiteilijoita inspiroitumaan ja asumaan alueella.

Eteläisessä Gotlannissa on paljon kulttuuriperintöä. Mökki Burgsvikistä on loistava tukikohta lähteä tutkimaan esimerkiksi Bottarve museopihaa Vamlingbon lähellä. Bottarve on loistavasti säilynyt pihapiiri 1800-luvulta, josta löytyy museo, mielenkiintoisia kokoelmia ja käsityöputiikki. Vamlingsbosta löytyy myös kaunis pappila 1700-luvulta, jossa on näyttely Gotlannin luonnosta sekä taiteilija Lars Jonssonin töistä.

Mökin vuokraus Burgsvikistä kannattaa monestakin syystä. Kaikki Gotlannin nähtävyydet ovat lähellä, kun vuokraat huvilan tai mökin Burgsvikistä. Voit myös itse päättää, miten lomasi vietät, sillä vuokramökki Gotlannissa on kuin kakkoskoti, jota sinun ei itse tarvitse huoltaa ympäri vuoden.

Vuokraa mökki Burgsvikistä vuoden ympäri

Oletko sinä ja matkakumppanisi kiinnostuneet matkustamaan Gotlantiin? Vuokraa mökki Burgsvikistä NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme. Olemme pitkän linjan toimija ja yksi Ruotsin suurimmista mökkivälittäjistä, joten voimme ylpeinä tarjota myös loistavan valikoiman vuokrattavia loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä Burgsvikistä. Löydät kattavan valikoiman erilaisia mökkejä Gotlannista ja voit hakuehtoja muuttamalla löytä juuri sinun tarpeisiisi sopivan loma-asunnon.

Jokainen mökki Gotlannissa sekä kaikkialla Euroopassa käydään erikseen läpi ammattilaisten toimesta, joten NOVASOL voi antaa kohteilleen laatutakuun. Myös turvallisuuspakettimme kuuluu aina vuokraan. Tervetuloa vuokraamaan mökkejä Burgsvikistä NOVASOLin kautta!