search

Vuokraa mökki Gotlannista

Vuokrattu mökki Gotlannista on kuin asuisit jossain ihan muussa maassa. Gotlanti eroaa monella tavoin muista paikoistamme, joissa vuokraamme mökkejä Ruotsissa. Ystävällinen ilmapiiri, hisorialliset nähtävyydet ja hieno luonto saavat monen matkailijan palaamaan yhä uudestaan Gotlantiin. NOVASOLilla on hieno valikoima mökkejä Gotlannissa ja pääset tutustumaan loma-asuntoihimme vaikka heti täällä kotisivuillamme.

Vuokraa mökki Gotlannista

Varaa mökki Gotlannista ja vietä loma kesäparatiisissa

Gotlanti ei ole vain Ruotsin suurin saari, vaan myös maan huikein kesäparatiisi. 800 kilometriä rantaviivaa ja runsaasti aurinkoa tekee Gotlannista mökkeilijän kesälomaparatiisin. Löydät saarelta niin hiljaiset pikkurannat kuin suuret hiekkarannat, jota vilisevät elämää ja sopivat myös perheen pienimmille. Vuokraa mökki Gotlannista ja pääset nauttimaan kesäparatiisin parhaista paloista juuri siinä seurassa kuin haluat.

Mökin vuokraus Gotlanninsta tarjoaa runsaasti erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Aktiivilomailijan kannattaa lähteä pyöräilemään ympäri saarta ihaillen kaunista ympäristöä. Luontomatkailijalle mökki Gotlannista onkin aivan loistava vaihtoehto, sillä saaren luonto on varmasti erilaista kuin mantereella.

Koe Gotlannin rannat

Löydät Gotlannista useita hienoja rantoja kuten Tofta Strand, joka on Gotlannin suurin ja kaunein ranta ja erittäin suosittu paikka kesäkuukausina. Sudersand ja Ekeviken Fårölla ovat molemmat lapsille sopivia, matalia rantoja.Vuokrahuvila Kvarnåkershamnin läheltä on myös hyvä vaihtoehto, sillä tämä pieni ranta sopii hyvin myös perheen pienimmille.

Vuokraa mökki Gotlannista

Kulttuurihistorian havinaa

Gotlannilla on paljon tarjottavaa kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle. Visbyn ydinkeskusta ja ympyrämuuri kuuluvat UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Muuri rakennettiin 1200-luvulla ja Visby onkin paikka, jossa voit kokea palaavasi ajassa takaisin päin. Vuokramökkimme Gotlanissa tarjoavat sinulle oivan mahdollisuuden tutustua kauniiseen Visbyhyn. Löydät myös mökkejä ja huviloita Visbyn tuntumasta.

Mökkivuokrausta Gotlannissa

Mökin vuokraaminen Gotlannista on hieno tapa viettää loma ja suosittua niin ruotsalaisten kuin ulkomaalaistenkin parissa. NOVASOL tarjoaa sinulle hienon valikoiman loma-asuntoja Gotlannista. Voit etsiä täällä kotisivuillamme itsellesi sopivia huoneistoja, huviloita ja mökkejä Gotlannista ja vuokrata kohteet turvallisesti ja taatusti, sillä jokainen kohde on erikseen tarkistettu osaavien ammattilaistemme puolesta. Löydät myös NOVASOLin toimiston Visbystä, jonka puoleen voit kääntyä lomasi aikana.

Gotlanti tarjoaa hienon loman niin aktiiviselle perheelle kesäksi kuin rauhallisesta syysviikonlopusta unelmoivalle. Tutki valikoimaamme Gotlannissa ja vuokraa mökki Ruotsista vaikka heti täällä kotisivuillamme. Voit toki aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme, kun etsit sinulle sopivaa lomamökkiä Gotlannista tai muualta Ruotsista!