search

Vuokraa mökki Gävleborgista

Tiheät metsät, peilityynet järvet, mielenkiintoiset eläimet ja kiinnostavat museot – mökki Gävleborgista tarjoaa kaikki mausteet upeaan lomaan. Täältä kotisivuiltamme löydät monia hienoja huviloita, loma-asuntoja sekä mökkejä Gävleborgista, kun vaan valitset parhaan päältä.

Kaunis Gävleborgin lääni sijaitsee Pohjois-Ruotsissa. Lääniin kuuluu osa Gästriklandia, ja osa Hälsinglandia sekä pienempi alue Dalarnaa. Jos haluat vuokrata mökin Gävleborgista, suosittelemme esimerkiksi seuraavia paikkakuntia: Bollnäs, Gävle ja Hudiksvall. Gävleborg on kuulu kauniista luonnostaan hienoine metsineen ja kirkkaine järvineen. Gävlen ulkosaaristo on myös erittäin viihtyisä ja luonnonkaunis.

Vuokraa mökki Gävleborgista

Vuokraa luonnonläheinen mökki Gävleborgista

Ajattele, että voisit herätä omasta mökistä Gävleborgista, syödä rauhassa aamiaista terassilla ja vain nauttia hiljaisuudesta. Kuuntele linnunlaulua, lue hyvää kirjaa tai lähde lasten kanssa retkelle luontoon etsimään metsämansikoita, vattuja tai kantarelleja. Vuokramökki Gävleborgista antaa myös mahdollisuuden monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten vaellukseen, pyöräilyyn, kalastukseen, melontaan, uimiseeen mutta myös golfin peluuseen.

Gävleborgista löytyy jokaiselle jotakin. Kaupungit ja luonto ovat läsnä, kun vuokraat mökin Gävleborgista. Voit lähteä kiertelemään Gävleen, jonka kaunis ydinkeskusta tarjoaa hyvät shoppailumahdollisuudet ja ruokanautinnot kahvin ja ruoan merkeissä. Voit myös vierailla erilaisissa museoissa, kuten Vankilamuseossa tai Ruotsin Rautatiemuseossa. Gävlen saaristossa kannattaa myös vierailla. Esimerkiksi kuvankaunis Limön tarjoaa hyvät uintipaikat. Mökki Gävleborgista sopii myös lapsille, sillä esimerkiksi Furuviksparkenin eläimet, karusellit ja konsertit pitävät perheen pienimmät kiireisinä. Löydät alueelta myös muutamia hirvipuistoja, jossa koko perhe pääsee tutustumaan metsän kuninkaaseen.

Täällä voit vuokrata mökin Gävleborgin läänistä

NOVASOL on perustettu 60-luvun lopulla ja tarjoaa nykyään uniikin valikoiman, joka kattaa upeat mökit Ruotsissa. Pitkän kokemuksemme ansiosta, voimme tarjota mökkivuokrausta Gävleborgista kaikenlaiseen tarpeeseen. Löydät valikoimastamme yksinkertaiset punaiset tuvat metsästä sekä upeat huvilat ja talot rannan ääreltä. Voit vuokrata loma-asunnon Gävleborgista täällä kotisivuillamme ja hakuehtojen avulla löydät mm. saunalliset ja takalliset mökit. Tervetuloa NOVASOLilla ja vuokraamaan mökkejä Gävleborgin läänistä.