search

Vuokraa mökki Karlshamnista

Karlshamn sijaitsee Ruotsissa Blekingen alueen rannikolla ja on hyvinkin suosittu lomakohde muun muassa aktiviteettitarjontansa, nähtävyyksiensä, sekä tapahtumatarjontansa ansiosta. Meren ja saariston läheisyyden lisäksi Karlshamn tarjoaa laajan valikoiman mielenkiintoisia aktiviteetteja kaiken ikäisille, hauskoja retkiä ja reissuja koko perheelle, sekä ainutlaatuisia nähtävyyksiä jokaiseen makuun. Vuokraa mökki Karlshamnista ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisella kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa mökki Karlshamnista

Nähtävää ja koettavaa Karlshamnissa

Mökki Karlshamnista tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua kaupungin keskustassa sijaitsevaan upeaan satamaan, joka on yksi koko Ruotsin syvimmistä, suurimmista, sekä tärkeimmistä satamista. Sen kolmen kilometrin mittaisen laiturin varrelle on ankkuroitu lukuisia veneitä, joiden kelluntaa on ihana katsella nauttien sataman kiehtovasta tunnelmasta. Karlshamnin satama sekä merellinen sijainti ovat pitkin kaupungin historiaa olleet tärkeässä ja suuressa osassa kaupungin toimintaa ja sama jatkuu edelleen tänäkin päivänä. Myös läheinen saaristo lisää Karlshamnin suosiota lomailukohteena Blekingen alueella

Kesäisin heinäkuussa Karlshamnissa järjestetään suosittu Baltic Sea Festival musiikki- ja kulttuuritapahtuma. Kyseessä on suuressa suosiossa oleva tapahtuma, minne ihmiset ympäri Ruotsia matkustavat. Baltic Sea Festival sopii kaiken ikäisille ja jos lomanne Karlshamniin sijoittuu kyseisen tapahtuman kohdalle, kannattaa festivaaleilla ehdottomasti vierailla. Lasten kanssa kannattaa myös vierailla Kreativum -nimisessä luovassa tiedekeskuksessa, joka on loistava kohde koko perheelle loman aikana ja unohtumaton kokemus lapsille. 

Jos olet eläinten ystävä, vierailu Eriksbergin villieläin- ja luonnonpuistoon on ehdoton. Kohde sijaitsee aivan Karlshamnin ulkopuolella ja täällä pääset omalla autolla jännittävälle safarikierrokselle katselemaan viilieläimiä niiden luontaisessa elinympäristössä. Retkelläsi voit bongata muun muassa erilaisia peuroja, biisoneita, villisikoja, sekä mufloneita ympäri kaunista luonnonsuojelualuetta, jota sävyttävät kivikkoiset maisemat ja tammipuu-, valkopyökki- sekä havupuumetsät. Lisäksi kohteesta löytyy muun muassa ravintola, kahvila, sekä näyttelytila. 

Vuokraa mökki Karlshamnista

Vuokraa mökki Karlshamnista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä mökkejä Blekingen alueella Ruotsissa, ja Karlshamn on loistava lomakohde heille, jotka etsivät viihtyisää satamakohdetta, joka tarjoaa myös paljon tekemistä ja nähtävää. Lisäksi lomallasi Karlshamnissa sinulla on mahdollisuus tutustua Blekingen alueen muihin mielenkiintoisiin kohteisiin, kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Vuokrattu mökki tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lomallesi, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä, sekä persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön. Vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme, missä voit myös rajata hakua valitsemiesi hakukriteereiden perusteella. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Ruotsin Blekingeen!