search

Vuokraa mökki Blekingestä

Jos haluat viettää lomasi luonnon lähellä mökissä Ruotsissa, kannattaa ehdottomasti käydä läpi NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Blekingessä. Blekinge on kaunista seutua ja aluetta kutsutaankin myös ”Ruotsin Puutarhaksi”, sillä Blekingessä on upeaa ja hurmaavaa kukkaloistoa. Kauniista ympäristöstä nauttivan kannattaa siis ehdottomasti harkita mökkivuokrausta Ruotsista ja Blekingestä. Alueelta löydät vaihtelevaa luontoa, erämaata, puutarhoja, saaristoa ja kauniin kallioista rannikkoa. Vuokraa loma-asunto tai mökki Blekingestä ja koe kaunis luonto upeissa ja uniikeissa huviloissa, loma-asunnoissa sekä mökeissä Ruotsissa.

Vuokraa mökki Blekingestä

Lähellä järveä ja merta

Blekingen saaristo koostuu lähes tuhannesta saaresta sekä lukuisista hurmaavista merenlahdista, joten paikka on kuin tehty ihanalle lomapäivälle. Ota mukaan piknik-eväät ja lähde veneilemään jollekin saarista maisemista nautiskellen kimmeltävän vesipatjan päällä. Osa vuokramökeistä sijaitsee merenrannalla, joten voit viettää lomaasi saaristotunnelmissa koko loman ajan.

Urheilukalastajan eldorado löytyy täältä, niin voidaan sanoa. Alueella voi kalastaa rannikolla, merellä, järvillä, lammilla ja joilla. Kalastusmahdollisuudet Mörrumsånilla tunnetaan myös Ruotsin rajojen ulkopuolella.

Mörrumilta löydät myös Lohen talon (Laxens hus), joka pursuaa mielenkiintoista tietoa kalasta. Ulkoilmaelämää kaipaavalle melontaparatiisi Halen Olofstömillä on ehdoton matkakohde. Mökki Etelä-Ruotista tarjoaa tosin ihanaa ulkoelämään lomallesi monella muuallkin tavalla.

Vuokraa mökki Blekingestä

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Mikäli sinulla on vuokrattuna mökki Blekingestä, pääset kokemaan monenlaisia aktiviteetteja. Eringsbodasta löydät kauniin ja suositun kukkapuutarhan hienoine patsaineen ja kukkineen. Alueella on myös minieläintarha perheen pienimmille ja hiukan suuremmille löytyy Törnrosan huvipuisto. Eriksberg on yksi Blenkingen helmistä, sillä se on yksi Euroopan suojelluimmista kansallispuistoista ja siellä asuu mm. hirviä, saksanhirviä sekä kuusipeuroja.

Kun vuokraat loma-asunnon tai huvilan Blekingestä, kannattaa tutustua upeaan Karlskronaan. Tämä maailmanperintökaupunki on saanut tunnustuksen YK:lta 300 vuotta vanhasta ja hyvin säilyneestä merivoimien tukikohdastaan. Karlshamnissa kannattaa puolestaan käydä Kreativumin keksijäkeskuksessa, jossa viihtyy koko perhe. Ronneby, Blekingen vanhin kaupunki, kätkee sisäänsä Ruotsin kauneimmaksikin valitun Brunnsparkenin. Mökki Etelä-Ruotsista tarjoaa sinulle siis loistavia vierailukohteita lomallesi.

Varaa mökki Blekingestä

Jos haaveissasi on vuokrata mökki Ruotsista ja varsinkin sen eteläosista, kannattaa sinun tutustua NOVASOLin valikoiman loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä Blekingestä. Olemme toimineet mökkivuokrauksessa Blekingessä jo vuosien ajan ja tiedämme, mitä asiakkaamme haluavat. Voit tutkailla täällä kotisivuillamme upeita mökkejä ja huviloita ja valita juuri sinulle ja matkakumppaneillesi sopivan loma-asunnon. Mökkivuokraus tapahtuu helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme, sillä olemme tarkistaneet jokaisen kohteen ennen kuin ne on otettu valikoimiimme. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää mökin vuokrauksesta Blekingessä tai muualla Euroopassa. Tervetuloa!