search

Vuokraa mökki Ruotsista

Ruotsi on monipuolinen maa, jolla on vaihteleva ilmasto ja kesä, joka on vertaansa vailla. Neljä vuoden aikaa tekee Ruotsista Suomen tapaan upean ja monipuolisen lomakohteen vuoden ympäri. Laajasta määräsät loma-asuntoja ja mökkeja Ruotsissa löydät yli 2500 erilaista kohdetta. Meiltä löydät muun muassa mökit Öölannista, saaresta, joka on saanut maineen ruotsalaisten omana paratiisikohteena. Kauempana idästä löydät mökit Gotlannissa. Gotlanti on saari, jonka upeat rannat, raukit ja historialliset nähtävyydet ovat nostaneet sen suosioon. Myös mantere tarjoaa ihania lomakohteita: vuokraa loma-asunto Bohuslänistä, upealta länsirannikolta tai mökki Skånen eteläosista.

Vuokraa mökki Ruotsista

Mökki Ruotsista – ihana tapa viettää lomaa!

Vuokramökki Ruotsissa on ihana tapa viettää lomaa. Vuokraa upea huoneisto tai mökki Ruotsista ja lähde perheesi ja ystäviesi kanssa lomailemaan hiukan suurempaan huvilaan, tai valitse pienempi lomamökki Ruotsista ja vietä romanttisia lomapäiviä kahden kesken. Meiltä löydät myös kohteita parhaiden hiihtolomakohteiden ääreltä, vuokrattavat mökit Idrestä, Sälenistä tai vaikka Hovfjälletistä ovat loistava vaihtoehto lumilajien ystäville. Tarjoamme eri kokoisia ja eri hintaluokkaisia loma-asuntoja kautta koko Ruotsin, joten valikoimastamme löytyy varmasti sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva mökki Ruotsista. Varaaminenkin onnistuu helposti ja turvallisesti suoraan täältä kotisivuiltamme.

Ruotsista löydät upeaa luontoa ja paljon erilaista puuhattavan: riippumatta mihin maassa päädyt, löydät aina uusia nähtävyyksiä ja jännittävää tekemistä sekä aikuisille että lapsille. Vuokramökki Ruotsissa on erinomainen lähtökohta unohtumatonta lomaa varten.

Loma Ruotsissa

Vuokramökit Ruotsissa koko maan pituudelta

Ruotsi on suomalaisille tuttu lomakohde. Länsinaapurin luonto on kuitenkin monipuolisempaa kuin Suomessa. Vuokramökit Skånessa tarjoavat Keski-Euroopalle tyypillisempää luontoa, lehtipuita ja viljavaa maata silmän kantamattomiin. Vuokraa mökki Smålannista ja pääset keskelle periruotsalaista punaisten talojen idylliä. Kiiltokuvamaiset talot Smålannin harjuilla ovat kuin Ruotsin kansallismaisemaa. Vuokramökit Etelä-Ruotsissa mahdollistavat luonnollisesti myös vierailut paitsi upeissa kaupungeissa Ruotsin puolella myös Tanskassa, jonne pääset helposti tunnelia tai siltaa pitkin. Etelä-Ruotsin kohteisiin kuuluvat myös mökit Öölannissa sekä Gotlannissa, jotka ovat myös ruotsalaisten omia suosikkeja. Saarilta löydät kaunista ja karua saaristoluontoa ja idyllisiä kyliä ja pikkukaupunkeja. Kesäaikaan vuokramökit Öölannissa ja Gotlannissa ovat todella suosittuja, joten ne kannattaa varata ajoissa!

Vuokrahuvilat Keski-Ruotsissa tarjoavat monenlaista nähtävää. Mökit Ruotsin rannikoilla sijaitsevat upean saaristoluonnon syleilyssä. Ihanat kallioiset rannat ja upeat poukamat ovat täydellisiä lomanviettopaikkoja. Vuokramökki Ruotsin saaristosta vie sinut idyllisiin kyliin ja kalastuksen maailmaan. Lomamökki Ruotsin pääkaupungin, Tukholman saaristossa on unelma, johon kannattaa tutustua. Mökit Taalainmaan upeilla harjuilla vievät sinut näkkileivän ja Taalainmaan hevosten syntymaille. Tarkemmat kuvaukset eri alueista löydät täältä kotisivuiltamme.

Loma Ruotsissa

Vuokraa mökki Pohjois-Ruotsista, Norlannista ja pääset niin tuntureiden kuin vuortenkin valtakuntaan. Upeat vaellus- ja talviurheilumahdollisuudet ympäröivät sinut ja pääset nauttimaan lomasta koskemattoman luonnon keskellä. Maan parhaat laskettelukeskukset Idrestä Säleniin sijaitsevat täällä ja suosittelemme myös vierailua upealla Höga Kustenilla, joka on myös UNESCOn maailmanperintökohde. Vuokratalot Ruotsin pohjoisosissa tarjoavat myös niin laajan otannan maata, että kannattaa tutustua tarkempiin aluekuvauksiin kotisivuillamme ja etsiä sitten unelmien lomamökki Pohjois-Ruotsista.

Kaupungit

Ruotsi on jaettu lääneihin, kuten Suomikin ja löydät loma-asunnot Ruotsin kaikista lääneistä. Ruotsissa on myös upeita kaupunkeja, joista esittelemme seuraavaksi kolme suurinta. Ruotsin pääkaupunki on Tukholma, jonka suurkaupunkitunnelma on kansainvälistä ja vilkasta. Lomamökit Tukholman saaristossa ovat erityisen kauniita ja huoliteltuja ja saariston kauneus vie varmasti jokaisen sydämen mennessään. Tukholmasta löydät luonnollisesti kaikki palvelut huvipuistoista, joten mökki Tukholman läheltä on järkevä vaihtoehto, jos haluat lomallesi paljon nähtävää ja tekemistä.

Länsirannikon Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki ja luonteeltaan hiukan erilainen suurkaupunki kuin Tukholma, jossa näkyy vilkas yliopistoelämä. Göteborgissa on nimensä mukaisesti runsaasti upeita linnoja ja sen rannoilla aukeaa upean kallioinen saaristoluonto. Vuokramökit Göteborgin läheltä löydät kotisivuiltamme. Vuokrahuvilat Göteborgissa edustavat usein taattua ruotsalaista tyyliä, joten pääset nauttimana yksityisomisteisissa kohteissamme aidosta tunnelmasta upean luonnon ja kaupungin äärellä.

Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki on eteläinen Malmö, joka on samalla portti Tanskaan, sillä Malmösta pääset Juutinrauman siltaa pitkin Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan. Löydät vuokratalot Skånesta ja läheltä Malmöta täältä kotisivuiltamme ja pääset tutustumaan tähän skånelaisuuden pääkaupunkiin omassa tahdissa. Tutustu kaupunkeihin ja lääneihin tarkemmin täällä kotisivuillamme ja vuokraa mökki Ruotsista lomallesi juuri sellaisesta paikasta, josta haluat!

Loma Ruotsissa

Kulttuuria ja kulinarismia

Ruotsi on vanha valtio ja kuningaskunta ja sen kulttuuriperintö näkyy myös kaikissa taiteenaloissa. Kirjallisuuden suuret nimet ovat vaikuttaneet aina Ruotsiin ja ruotsalaisuuteen ja nykypäivänäkin saamme nauttia monista ruotsalaisista dekkaristeista, joiden teosten pohjalta on tehty myös elokuvia ja sarjoja. Vuokratalot Ruotsissa voivatkin olla myös retki dekkareiden tapahtumapaikoille. Myöskin ruotsalainen musiikki ja taide ovat arvossaan ja pääset nauttimaan niistä monenlaisissa näyttelyissä ja tapahtumissa. Myös perinteiset käsityöläisammatit mm. lasinpuhallus on arvossaan ja pääsetkin tutustumaan lomallasi myös niiden saloihin, jos tahdot. Vuokraa mökki Ruotsista ja ihastu monipuoliseen kulttuuritarjontaan ympäri maan.

Ruotsin ruokakulttuuri on hyvin tuttua meille suomalaisille ja olemmekin ottaneet paljon vaikutteita lännestä. Vuokraa huvila Ruotsista ja lähde nautiskelemaan kunnon perinneruoista, kuten lihapullista ja muusista, näkkileivästä ja tietysti fika eli kahvihetkistä. Kahvikulttuuri on Ruotsissa vahva ja se kuuluu olennaisena osana seurusteluun.

Matkustus Ruotsiin

Vuokramökit Ruotsissa ovat vain nurkan takana. Lentoja Ruotsiin menee monia päivittäin, eivätkä ne edes maksa kovin paljon. Voit matkustaa lentämällä haluamaasi kohteeseen ja edetä lentokentältä vuokra-autolla kohti vuokramökkiäsi. Löydät yhteistyökumppanisivuiltamme tarjouksia myös vuokra-autoihin.

Luonnollisesti Ruotsiin pääsee myös helposti omalla autolla, mikä onkin mökkiloman kannalta järkevää. Vuokraa mökki Ruotsista ja varaa laivaliput tai kierrä pohjoisen kautta ympäri naapurimaahan. Lauttalipuista löydät tarjouksia Kumppani-sivustoltamme, joten matkastasi voi tulla vieläkin edullisempi. Vuokramökit ja lomahuvilat Ruotsissa ovat usein pienen ajomatkan päässä, joten suosittelemme ehdottomasti auton käyttöä. Toisaalta löydät valikoimastamme myös loma-asunnot Ruotsista lähempää kaupunkia ja taajamaa, joten joukkoliikenteen käyttö on mahdollista. Varsinkin isompien kaupunkien lähellä joukkoliikenne toimii Ruotsissa loistavasti.

Ruotsin suurin mökkivälitys

Loma-asunnot Ruotsissa koostuvat yli 2 500 yksityisihmisen omistamasta mökistä, huvilasta ja talosta, mikä tekee NOVASOLista maan suurimman mökkivälityksen. Varmistaaksemme että asiakkaalle esittelemämme kuvaus mökistä pitää paikkansa, tarkastavat paikalliset edustajamme kaikki vuokramökit Ruotsissa kuten muuallakin Euroopassa ennen kuin hyväksymme ne valikoimaamme. Ruotsin pääkonttori avattiin v. 1990 ja eri puolella maata löytyy myös paikalliskonttoreita: olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä mihin konttoriin tahansa jos sinulla on kysyttävää mökkivuokrauksesta Ruotsissa.

Jos loma Ruotsissa kiinnostaa, olemme varmoja että löydämme sopivat mökit ja huvilat Ruotsista sinuakin varten. Riippumatta siitä mihin osaan maasta päädyt, löydät NOVASOLilta ihana lomamökit Ruotsista pohjoisesta etelään.

Minkälainen majoitus Ruotsissa on toiveissasi?

Kuten mainitsimme löydät NOVASOLilta mökit Ruotsista kaikenlaisilla mausteilla. Löydät mökit ja huvilat Ruotsista aivan järven tai meren rannalta, osassa on oma sauna ja poreallas. Löydät valikoimastamme myös uima-altaalliset vuokratalot Ruotsista. Sisä- tai ulkotiloissa oleva uima-allas tuo lomallesi aivan erilaista luksusta, sellaista mihin kotona et välttämättä ole tottunut..

Onko sinulla erityistoiveita? Suunnitteletko Ruotsin lomaa koiran kanssa? Meiltä löydät vuokramökit Ruotsista ja loma-asunnot Euroopasta, joihin myös karvaiset ystäväsi voivat lähteä mukaan ilman lisämaksua. Monet lomamökit Ruotsissa tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää venettä joko ilmaiseksi tai vuokrata sitä paikan päällä. Loma-asunnot Ruotsissa vaihtelevat pienistä, suloisista mökeistä, jotka sopivat hyvin vaikkapa pariskunnille, aina suuriin herraskartanoihin, joissa vaikka koko suku mahtuu viettämään yhdessä lomaa.

NOVASOLilta löytyy varmasti unelmiesi mökki Ruotsista. Kaikki lomamökit ja –huvilat Ruotsista löydät täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä mieleisesi hakuehtoja muokkaamalla. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään, jos loma-asunnot Euroopassa kiinnostavat. Pyrimme tekemään lomastasi mahdollisimman hienon ja elämyksen, joten kun valitset NOVASOLin, loma-asunnot Ruotsissa ja muualla Euroopassa ovat taatusti sitä, mitä niiden luvataankin olevan. Loma Ruotsissa odottaa sinua jo, varaa oma mökki Ruotsista vaikka ensi kesäksi jo tänään!