search

Vuokraa talo Rhône-Alpesista

Rhône-Alpes on toiseksi suurin alue Ranskassa sekä alueellisesti että asukasluvultaan. Sen nimi tulee luonnollisesti Rhône-joesta sekä Alpeista, mikä kuvaa hyvin alueen luontoa. Maisema on erittäin vaihtelevaa, joten se takaa loistavat mahdollisuudet hienolle lomalle. Järvet, vuoret, alangot vuorottelevat ja loma-asunto Rhône-Alpesista onkin loistava lähtökohta tutkia alueen erilaisia paikkoja.

Kansalliset sekä alueelliset luonnosuojelualueet takaavat, että alueella säilyy sen erityinen leima. Ilmasto vaihtelee paikkakunnasta toiseen. Eteläisessä osassa vallitsee välimerellinen, lämmin ilmasto, jonka leudot talvet ja kuivat kesät ovat upeita lomailun kannalta. Rhone-Alpesin keskiosassa vallitsee mannerilmasto. Alpit pitävät Atlantin kostean ilman poissa ja kesät ovatkin kuivia ja aurinkoisia. Alppialueelta löytyy toisaalta loistavat talviolosuhteet, joten vuokrahuvila Rhône-Alpes –alueelta on myös hiihtäjän paratiisi.

Loma Rhône-Alpesissa

Loma Rhône-Alpesissa

Alueen suurin kaupunki on Lyon, joka on myös Pariisin jälkeen toiseksi suurin metropolialue Ranskassa. Huoneisto tai huvila Rhône-Alpesin alueelta takaa monipuolisen loman, sillä joka puolella aluetta on upieta vaellusreittejä niin Juravuoriston kuin Alppienkin puolella. Huikeat maisemat, hienot kaupungit ja maukas ruoka ovat vain muutamia niistä asioista, joita loma-asunto Ranskassa voi sinulle tarjota.

Jokainen NOVASOLin vuokraama huvila tai huoneisto Rhône-Alpesin alueelta on erikseen valikoitu ja yksityisomisteinen, joten saat varmasti autenttisen kokemuksen turvallisella tavalla. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Rhône-Alpes’ista vaikka heti täällä kotisivuillamme!