search

Vuokraa loma-asunto Ranskan Rivieralta

Kilometrien pituiset, upeat hiekkarannat, sinivihreänä vellova meri, auringonpaiste ja lämpö –kaiken tämän sinulle tarjoavat NOVASOLin loma-asunnot Välimeren rannikolla Ranskassa. Monille huoneisto tai huvila Ranskan Rivieralla on unelma, sillä alue on kuuluisa upeista lomailuparatiiseistaan, joihin mielellämme karkaamme pimeinä ja märkinä vuodenaikoina. Vuokrattu loma-asunto Ranskan Rivieralta henkii niin charmikkuuta kuin glamouriakin, joista alue tuli kuuluisaksi jo 1800-uvulla. Tuntuu kuin Välimerellä olisi kesä koko ajan.

Provence on värikkäämpi sielultaan. Vuokraa loma-asunto Provencesta ja pääset nauttimaan laventelipuiden tuoksusta sekä ihanista auringonkukkapelloista, mutta löydät alueelta myös paljon muuta koettavaa ja nähtävää. Calaquesin upeat kalliot sekä metsät, valkoiset hevoset ja pinkit flamingot ihastuttavat puolestaan Carmaguessa, jossa on myös paljon suola-altaita.

Vuokraa loma-asunto Ranskan Rivieralta

Loma Ranskan Rivieralla 

Aurinko paistaa kolmesataa päivää vuoden ympäri, luvataan rannikolla. Joten vuokraa loma-asunto Ranskan Rivieralta, jolloin pääset nauttimaan todellisesta kesäparatiisista. Ennen hienoja hiekkarantoja, kohtaat upeat järvimaisemat, joissa pääset ihailemaan kauniita flamingoja. Alueella on myös viljelty ostereita jo pitkään. Upea vuoriketju, joka kulkee yli Languedocin fantastisten viiniviljelmien on myös upea vierailukohde, eikä kannata unohtaa Héraultin putouksia.

Valitse sopiva vuokratalo Välimeren rannalta Ranskasta ja lähde nauttimaan upeasta tunnelmasta. NOVASOLilla on lukuisia erilaisia loma-asuntoja Ranskan Rivieralla, joista sinäkin löydät varmasti mieleisesi. Löydät meiltä erilaisia huviloita merinäköalalla, mutta myös yksinkertaisempia huoneistoja. Mistä päin vaan vuokraatkin, loma-asunto Ranskassa ja Välimeren rannoilla tarjoaa sinulle varmasti aurinkoisia päiviä, ihania kyliä, viinitarhoja ja kauniita kaupunkeja. Loma-asunnon vuokraus Ranskan Rivieralta käy kauttamme helposti ja turvallisesti, sillä jokainen huoneisto ja huvila Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu. Tervetuloa etsimään unelmiesi loma-asunto Ranskasta Välimeren rannalta NOVASOLin kautta.