search

Vuokraa loma-asunto Provencesta

Kauniin vihreitä kukkuloita, vanhoja oliivipuita, violetteja laventeliniittyjä, sypressi- ja setripuita... Tervetuloa Provenceen, missä voit kuljeksia Aix-en-Provencen kaduilla suihkulähteiden lomassa, syödä ranskalaista nougatia ja vierailla Châteauneuf-du-Papen viinitiloilla. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja suuntaa Provencen seudulle, sillä loma-asunto Provencesta on loistava tapa tutustua seutuun ja nauttia sen tarjonnasta.

Kreikkalaiset saapuivat Provenceen yli 2600 vuotta sitten ja perustivat Marseillen, joka on nykyään Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Myös roomalaiset, germaanit ja arabit ovat asuneet seudulle niin lyhyitä kuin pidempiäkin aikoja jättäen jälkeensä rikkaan historiallisen perinnön. Vanha amfiteatteri on käytössä vielä nykyäänkin. Vuokraa loma-asunto Provencesta esimerkiksi kesällä ja vieraile Arlesin amfiteatterissa järjestettävissä tapahtumissa.

Vuokraa loma-asunto Provencesta

Kulttuuria ja ilmapiiriä

Vuokraa loma-asunto Provencesta, jolloin voit tutustua paikallisiin ihmisiin ja heidän jokapäiväisiin perinteisiinsä. Tällä tavoin opit tuntemaan seutua paremmin ja mikäli haluat kokea aitoa ranskalaista kulttuuria, loma-asunto Ranskassa on paras tapa siihen. Yksityinen huvila tai huoneisto Provencessa toimii myös rauhan tyyssijana ja paikkana, jota voit kutsua kodiksesi lomasi ajan. Loma-asunto luo myös turvallisen ympäristön lapsiperheille, joiden nuorimmat jäsenet saattavat olla ensimmäistä kertaa ulkomailla.

Vuokraa loma-asunto Provencesta ja voitte perheesi kanssa vierailla alueen kaupungeissa ja monissa nähtävyyksissä. Jonain päivänä Avignonin jalkakäytävillä, toisena romanttisessa Aix-en-Provencen kaupungissa, joka on kuuluisa kauniista suihkulähteistään. Retki  Châteauneuf-du-Papen viinitiloille on myös jännittävä vaihtoehto.

Vuokraa loma-asunto Ranskasta, jolloin pääset nauttimaan yhdestä sen parhaista puolista: helposta pääsystä paikallisille toreille. Jos tarkoituksenasi on vuokrata loma-asunto Provencesta, voitte vierailla vaikka koko perheen voimin Avignonin viikonlopputorilla, mistä löydätte värikkäitä vihanneksia, voimakasaromisia juustoja, tuoretta leipää, ranskalaista nougatia, kukkia sekä second hand –tuotteita. Voit tiedustella Ranskan matkailuinfosta lähimmän torimarkkinan sijaintia ja suunnata sinne, kun valintanne on loma-asunto Provencessa.

Vuokraa loma-asunto Provencesta ja elä kuin ranskalaiset

Jos olette kiinnostuneita tutustumaan Provencen maaseutuun, vuokraa loma-asunto Ranskasta Välimeren rannalta NOVASOLin kautta helposti netistä. Olemme välittäneet loma-asuntoja 29 Euroopan maassa jo lähes 50 vuoden ajan ja tänä päivänä valikoimassamme on yli 44 000 laatutarkastettua mökkiä, huvilaa ja huoneistoa kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Vuokraa huvila tai huoneisto Provencesta NOVASOLilta ja voit olla varma, että kohde on etukäteen tarkastettu ja arvioitu ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat sen, mitä on luvattu.