search

Vuokraa loma-asunto Poitou-Charentesista

Varaa lomallesi upea loma-asunto Poitou-Charentesista, joka on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa seutua. Alue koostuu upeista rannikkoalueista ja kiehtovista syrjäseuduista, sekä Viennen departementin (hallinnollinen alue) laajoista tasangoista ja Deux-Sévresin bocage-maisemista. Poitou-Charentesin alueen kulttuuriperintö on myös ihailtavaa, sillä siitä löytyy viitteitä neoliittiselta kaudelta ja romaanisen tyylin arkkitehtuureista, sekä Eleonoora Akvitanialaisesta. Loma-asunto Ranskassa on hyvä paikka aloittaa, kun haluat lähteä matkalle menneisyyteen.

Vuokraa loma-asunto Poitou-Charentesista

Paikallisia tuotteita ja seudullisia erikoisuuksia

Poitou-Charentes on erittäin ylpeä monipuolisesta keittiöstään ja ruokakulttuuristaan. Inspiroidu seudun herkullisista ruokalajeista, ja maista esimerkiksi nokkoskeittoa. Pidätkö merenelävistä? Mikäli vastaat kyllä, tulee sinun ehdottomasti kokeilla Oléronin ostereita sekä muita perinteisiä kala- ja simpukkaruokia. Myös charentais-meloni, etanat, ankerias ja lammas ovat yleisesti käytettyjä raaka-aineita alueella. Suosittelemme lisäksi paikallisia juustoja sekä seudulle tyypillisiä herkkuja.  Kastanjat ovat myös yksi Poitou-Charentesin alueen kulinaristisista kohokohdista, joita on saatavilla ruokapöydissä  ainoastaan sesonkiaikaan. Aperitiiviksi suosittellaan Pineau’ta sekä konjakkia kruunaamaan lopputuloksen. Mikäli et vielä tunne oloasi kylläiseksi, kokeile myös paikallista karamellia, Caramels à la Fleur de Sel. Vuokraa loma-asunto Ranskasta, jolloin pääset herkuttelemaan paikallisissa erikoisuuksilla.

Miellyttävä ja leuto ilmasto

Sijaintinsa ansiosta loma-asunto Poitou-Charentesista on erinomainen valinta lomallesi, sillä seudulla sijaitsee vallitsee miellyttävän leuto ilmasto. Rannikolla ja Charenten departementissa lämpötilat ovat lähes yhtä korkeita kuin maan eteläosassa, ja lisäksi Viennessa ja Deux-Sévressa saadaan nauttia runsaasta auringonpaisteesta. Vuokraa loma-asunto Poitou-Charentesista ja nauti alueen ihanasta ilmastosta.

Ranta vai syrjäseutu, menneisyys vai tulevaisuus?

Poitou-Charentesin alue ja sen fantastiset hiekkarannat ja seikkaululle kutsuvat syrjäseudut tarjoavat runsaasti nähtävää ja koettavaa sekä heille, jotka kaipaavat lomaltaan rauhaa, että seikkailunhaluisemmille lomailijoille. Futurescope-huvipuistossa voit katsoa tulevaisuuteen perheesi kanssa samalla, kun opit Poitou-Charentesin historiasta vieraillessasi kaupungeissa (esimerkiksi Poitiersin romaanisen historiallisissa rakennuksissa). Ehdoton vierailukohde on La Rochellen kaupunki ja sen historiallinen satama sekä kuuluisat puolustustornit. Suosittelemme myös Marais poitevin –suoalueelle ja nauti sen rauhasta ja eristyneisyydestä. Muita harkitsemisen arvoisia retkikohteita ovat lukuisat saaret, kuten Île de Ré, Île d'Oléron ja Île d'Aix, joiden tutkiminen onnistuu hyvin myös jalkaisin tai pyörän selässä. Lapsille mieluisa kohde on Le Palmyren eläintarha, La Rochellen ainutlaatuinen akvaario sekä apinoiden laakso Romagnessa. Huvila tai huoneisto Ranskassa ja loma-asunto Poitou-Charentesista on erinomainen alkupiste monille retkille ja tutkimusmatkoille.

Loma Poitou-Charentesissa

Välimerellistä elämää La Rochellessa

La Rochelle on historiallinen satamakaupunki Atlantin rannikolla. Paikalliset kuvaavat kaupunkia usein kauniiksi, mutta samalla persoonalliseksi paikaksi. La Rochellen lähialueelta (Poitou-Charentesista) löytyy runsaasti nähtävää ja tutkittavaa: meri, lukuisat turistinähtävyydet (esimerkiksi kuuluisat tornit, joita käytettiin ennen kaupungin puolustamiseen), gastronomiset kohokohdat (muun muassa merenelävät ja kalaruoat) sekä monet vapaa-ajan aktiviteetit, kuten Ranskan suurin akvaario. Vuokraa loma-asunto La Rochellesta, joka vielä tänäkin päivänä kantaa kunniamainintaa ”historiallisena taidekaupunkina”, missä voit nauttia herkullisista aterioista ja kokea Poitou-Charentesin historiaa aitiopaikalta.

Luonnon ihmeitä

La Rochellessa vieraita odottavat hurmaavat kaupungit ja maisemat, kuten Île de Rén saari, jonka taianomaisuus lumoaa vierailijansa takuuvarmasti. Vain muutaman kilometriä La Rochellesta pohjoiseen sijaitsee Marais poitevin –suoalue, joka voisi nimittää myös ”vihreäksi Venetsiaksi”, jollaista et varmasti ole nähnyt ennen. La Rochellen eteläpuolelta löydät La Rochefortin kaupungin, Île d'Oléron –saaren sekä Marennesin lahden, joka on tunnettu ostereistaan. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja nauti lomasta tällä erityislaatuisella alueella.

Loma Poitou-Charentesissa

Vuokraa loma-asunto Poitou-Charentesista

Kauttamme löydät huvilat ja huoneistot Poitou-Charentesissa kaikissa eri hinta- ja kokoluokissa. Tutustu laajaan tarjontaamme, ja lähde lomalle Ranskaan. Nauti ikimuistoisesta lomasta Länsi-Ranskassa Poitou-Charentesin seudulla, missä nähtävää ja koettavaa riittää yllinkyllin.

NOVASOLin loma-asunnot Poitou-Charentesissa vaihtelevat upeista luksushuviloista edullisempiin huoneistoihin. Valitsitpa minkälaisen majoituksen tahansa, Poitou-Charentesin seutu hurmaa sinut vieraanvaraisuudellaan. Loma-asunto Poitou-Charentesista tarjoaa upeat mahdollisuudet rantalomalle, nähtävyyksien katselemiseen sekä paikallisella ruoalla herkuttelemiseen. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja suuntaa Poitou-Charentesin seudulle, jota suosittelemme lämpimästi.