search

Vuokraa loma-asunto Picardiesta

Picardie on kaunis maalaisalue Ranskassa ilman suuria kaupunkikeskittymiä. Picardie kutsuu sinut ja perheesi antoisalle lomalle keskelle rikasta maaseutua, joka on täynnä luonnon omia aarteita. Niihin kuuluu esimerkiksi Compiégnen metsä (yksi Ranskan suurimmista), Marquenterren lintupuisto sekä uskomaton Sommen lahti, joka on epäilemättä yksi maailman upeimmista. Somme, joka on nimetty myös ”pohjoisen pikku-Camargueksi”, on tarkoin suojeltu alue ja monien eläin- ja kasvilajien koti. Vuokraa loma-asunto Ranskasta, nappaa kiikarit mukaasi ja voit bongata monia lintukunnan harvinaisuuksia, kuten kiirunan, mustakaulajoutsenen tai tavin. Lomailijat voivat nauttia myös upeista vihreistä niityistä tai vierailla jokien varrella sijaitsevissa vesipuutarhoissa ennen suuntaamistaan oman loma-asunnon rauhaan.

Vuokraa loma-asunto Picardiesta

Varaa loma-asunto Picardiesta ja nauti paikallisesta kulttuurista

Picardien seudulla on vahva identiteetti ja sen sijainti lähellä rajaa on tuonut sinne monia vaikutteita muiden maiden ja Ranskan alueiden kulttuureista, luoden seudulle ainutlaatuiset musiikkityylit, kulinaristiset maut sekä jopa alueellisen soittimen! Mikäli etsit kulttuuritapahtumia Picardiesta, katsele esimerkiksi näytöksiä, jossa perinnelauluja soitetaan pipassolla (säkkipilli) ja säestetään sukupolvilta toisille siirtyneillä tanssiesityksillä. Seudun arkkitehtuuri on myös varsin uniikkia, kun taas kulinaristiset nautinnot, kuten ankkapatee, lammasruoat, soissons-pavut, shampanja ja maroilles-juusto ovat tyypillisiä ranskalaisherkkuja. Vuokraa loma-asunto Picardiesta, osta tuoreita raaka-aineita ja valmista herkullinen ateria koko perheen voimin oman loma-asuntonne rauhassa.

Tutki Picardieta ja sen paimentolaishistoriaa

Picardien historia ja sen historiallinen perintö on silmiinpistävää esimerkiksi La Madeleinen hautausmaan ja Ladies Roadin kaltaisilla alueilla. Myös ranskalaiset luostarit ja keskiaikaiset kaupungit, kuten Senlis, Ermenonville ja Chantilly, henkivät historiaa. Picardien paimenmiljööt ja niiden kiehtovat nähtävyydet kertovat tarinoita Ranskan historiasta. Heidän, jotka ovat kiinnostuneita sotahistoriasta, kannattaa virailla Picardien alueen lukuisilla muistomerkeillä. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja lähde tutkimusmatkalle Ranskan ja Picardien historiallisille kohteille!

Loma Picardiessa

Picardien seutu

Loma-asunto Picardiessa on loistava mahdollisuus tutustua tähän upeaan seutuun ja sen kolmeen eri osa-alueeseen (Aisne, Oise ja Somme).  Vuokraa huvila ja huoneisto Picardiesta ja sinulla on loistava tukikohta tutkia useita alueita ja seutuja yhdellä kertaa. Mikset siis vierailisi Soissonsissa ja Saint-Jean-des-Vignesin luostarin upeilla raunioilla tai Picardien rannikolla, joka tarjoaa taidetta ja laivaston historiaa. Tämän ranskalaisen alueen charmi on käsinkosketeltavaa. Abbevillesta löydät runsaasti arkkitehtonisia aarteita, kuten esimerkiksi vaikuttavan Collegiate Saint Vulfran –kirkon ja 1200-luvulta peräisin olevan kellotornin. Koe olosi kotoisaksi maaseudulla, joka henkii ihastuttavaa maalaischarmia, ja hämmästy klassisesta arkkitehtuurista, kulttuurista sekä herkullisesta ruoasta, kun lomailet Picardiessa.

Loma perheen kanssa Aisnessa

Aisne on ranskalainen maalaisparatiisi, joka sopii täydellisesti kuvankauniiden maisemien ja aidon ranskalaisen kulttuurin tutkimiseen. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja suuntaa rauhalliselle maaseudulle tutustumaan seudun historiaan ja upeaan luontoon. Vieraile Saint-Quentin henkeäsalpaavan upeassa historiallisessa keskustassa sekä Saint Michelin luostarissa. Myös sotahistoriasta kiinnostuneille on tarjolla runsaasti erilaisia aiheeseen liittyviä kohteita Aisnessa. Vuokraa loma-asunto Picardiesta ja rakastu sen upeaan luontoon ja kauniisiin maisemiin.

Vuokraa loma-asunto Oisen läheltä

Oise toivottaa sinut tervetulleeksi seudulle, joka on täynnä upeita nähtävyyksiä kaiken ikäisille. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja näe, kuinka linnat heräävät henkiin, tutustu museoiden näyttelyihin tai nauti vain seudun puistojen kauneudesta.  Vuokraa loma-asunto Oisesta ja voit vierailla myös Asteric-sarjakuvaan perustuvassa Parc Asterix –teemapuistossa, joka tarjoaa hauskuutta, toimintaa ja aktiviteettejä sekä kertoo myös Ranskan historiasta. Parc Asterix on siis täydellinen kohde kaikille historiaintoilijoille, perheille, lapsille ja lapsenmielisille sekä alkuperäisestä sarjakuvasta kiinnostuneille. Vuokraa loma-asunto Picardiesta ja lähde seikkailumatkalle puiston syövereihin!

Vieraile Sommessa

Sommen alue on synonyymi kiehtovalle ja monitasoiselle historialle, hurmaavalle maalaiskulttuurille sekä mahtavalle merenrantasijainnille upeine hiekkarantoineen, joita voit tutkia yhdessä perheesi kanssa.  Alueen upeat maisemat, kuten rannat, dyynit ja metsät, tarjoavat runsaasti aktiviteettimahdollisuuksia. Voitte esimerkiksi kokeilla ratsastusta Sommen laaksossa, tai surfaamista rannikolla. Mikäli haluatte kulkea jalan, vierailkaa museoissa ja muistomerkeillä saadaksenne kuvan alueen mielenkiintoisesta historiasta. Kuvankaunis Amiensin kaupunki on myös ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Kaupungin tunnukset, kuten katedraali, kanaalit ja puutarhat, tarjoavat upean ympäristön, kun vuokraat loma-asunnon Ranskasta.

Miksi NOVASOL?

NOVASOL tarjoaa yli 44 000 loma-asuntoa 29 Euroopan maassa lähes 50 vuoden kokemuksella. Valikoimastamme löydät mökit, huvilat ja huoneistot kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Matkustitpa sitten suuren perheen kesken, tai kaksin kumppanisi kanssa, NOVASOLilta löydät unelmiesi loma-asunnon juuri sinun ja matkaseurueesi tarpeisiin. NOVASOLilla on myös ympäri Eurooppaa useita paikallistoimistoja, joiden henkilökunnan tehtävänä on auttaa sinua ja tehdä lomastasi mahdollisimman sujuvaa. NOVASOLin huvilat ja huoneistot Ranskassa ovat erittäin suosittuja monipuolisen tarjontansa sekä niiden mukanaan tuoman erinomaisen palvelun ansiosta.