search

Vuokraa loma-asunto Manchesta

Manchen departementti sijaitsee Ranskassa Normandian alueen läntisimmissä osissa, aivan Ranskan ja Englannin välillä virtaavan Englannin kanaalin äärellä. Manchen ominaisuuksia sävyttävät vahvasti sen 300 kilometrin pituinen rantaviiva pitkine rantoineen, kalliojyrkänteineen ja pienine kalastuskylineen, sekä myöskin sen tunnetut nähtävyydet sekä monipuolinen aktiviteettivalikoima. Tutustu loma-asuntovalikoimaamme nettisivuillamme ja varaa unelmiesi loma-asunto Manchesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!

Vuokraa loma-asunto Manchesta

Nähtävää ja koettavaa Manchessa

Lomallasi Manchessa kannattaa ehdottomasti vierailla rannikon edustalla sijaitsevalla Le Mont-Saint-Michelin saarella. Tällä pienellä ja sympaattisella saarella sijaitsee kuvankaunis pieni kylä, jonka maisemia hallitsee vahvasti historiallinen benediktiiniläinen luostari, jonka rakentaminen valmistui vuonna 1523 – yli 300 vuotta rakentamisen aloittamisen jälkeen! Saaren ympärillä vaihtelee lasku- ja nousuvesi, joka aikoinaan 700-luvulta lähtien mahdollisti saaren käyttämisen strategisena linnoituksena. Vuokratessasi loma-asunnon Normandian alueelta pääset tutustumaan Le Mont-Saint-Michelin saaren lisäksi moniin muihin alueen historiallisiin kohteisiin. Muun muassa toinen maailmansota on jättänyt huomattavan jälkensä Normandiaan. Täällä voit esimerkiksi vierailla rannikkoalueilla, joilla suurimmat taistelut käytiin. Myös alueen monet mielenkiintoiset, muun muassa sota- ja paikallishistoriasta kertovat museot vievät sinut aikamatkalle vuosikymmenten taakse. Lisäksi joka puolelta Normandian aluetta löytyy lukuisia henkeäsalpaavia linnoja ja linnoituksia, jotka ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. 

Vuokraa loma-asunto Manchesta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi Normandiassa

Loma-asunto Manchesta tarjoaa historiallisten ja kiehtovien nähtävyyksien lisäksi lomallesi laajan aktiviteettivalikoiman, mistä jokainen löytää epäilemättä jotakin mieleistä tekemistä. Manche on erityisesti tunnettu sen vesiaktiviteeteistaan, joiden monipuolisen harrastamisen kohteen pitkä ja idyllinen rannikko lukuisine rantoineen mahdollistaa. Myös alueen sisämaa tarjoaa henkeäsalpaavien maisemiensa puitteissa paljon koettavaa ja tehtävää. Lenkkeily, patikointi ja maastopyöräily upeissa vuoristoisissa ja keskiaikaisten pikkukylien sävyttämissä maisemissa on unohtumaton kokemus. Lomallasi Normandian alueella voit myös vierailla alueen luonnonsuojelukohteissa, jotka tarjoavat loistavia patikointireittejä sekä ikimuistoisia elämyksiä. 

Vuokraa loma-asunto Manchesta

Vuokraa loma-asunto Manchesta NOVASOLin kautta

Haaveillessasi unohtumattomasta lomasta Ranskassa ja Normandian alueella, käännä katseesi kohti NOVASOLin loma-asuntovalikoimaa. Vuokrakoti tarjoaa nimittäin lomallesi aivan erityiset puitteet, joiden kulmakivinä toimivat vapaus, omatoimisuus ja itsenäisyys. Lisäksi vuokrakodin avulla majoitusympäristösi huokuu persoonallisuutta sekä kotoisuutta, jotka puolestaan auttavat tekemään lomastasi unohtumattoman. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Manchesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!