search

Vuokraa loma-asunto Normandiasta

Haluaisitko sinä tai perheesi hiukan erilaisen loman? Vuokrattu loma-asunto Normandiasta tarjoaa juurikin sellaisen. Kun lomailette upealla Normandian seudulle, ette joudu jonottamaan turistihotellien aamupaloilla ja voitte itse päättää, kenen kanssa ja missä tahdissa lomaanne vietätte.

Vuokraa loma-asunto Normandiasta

Loma-asunto Normandiasta tuo monia etuja

Vuokraa loma-asunto Normandiasta ja pääset nauttimaan upeasta lomasta autenttisessa ja yksilöllisessä ympäristössä. NOVASOLin yksityisomisteiset vuokratalo Normandiasta tarjoavat mahdollisuuden kokea aito Ranska, kuten paikalliset itse. Voit ostaa patonkia lähileipomosta aamutuimaan tai maistella erilaisia erikoisuuksia paikallisen keittiön antimista. Normandian herkkuja ovat mm. seuraavat juustot: camembert, pont l’evêque ja charkuterierna boudin de mortagne ja andouille de Vire.

Omenasiideri ja omenaviina ovat myös tyypillisiä juomia Pohjois-Ranskassa. Vuokrattu loma-asunto Normandiasta tarjoaakin sinulle mahdollisuuden tutustua siiderireittiin, joka kiemurtelee omenaviljelmien ja puisten talojen välissä Normandian upeita maisemia tarjoillen.

Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja saat monenlaisia etuja matkallesi. Loma-asunto Normandiasta tarjoaa loistavan tukikohdan erilaisille päiväretkille. Voit lähteä perheesi kanssa uimaan esimerkiksi Deauvilleen, Trouvilleen tai Cabourgiin. Historian suuret taistelut ovat puolestaan jättäneet jälkensä côte de Nacreen, jonne liittoutuneet nousivat vuonna 1944.

Kaunis Normandia on inspiroinut aikojen saatossa monia taiteilijoita, kuten Monet, Renoir ja Sisley. Vackra Vuokraa talo Normandiasta ja voitte tutustua yhteen Monet’n puutarhoista tai impressionistien museoon Givernyssä. Upeassa satamakaupunki Honfleurissa voitte puolestaan tutustua taidemuseo Musée Eugène-Boudiniin tai luksuhotelli Ferme St-Siméoniin, jossa renoir, Sisley, Pissarro sekä Cézanne tapasivat nähdä toisiaan.

Vuokraa loma-asunto Normandiasta kellon ympäri kotisivuiltamme

Loma-asunto Normandiasta on paikka, jota voitte kutsua kodiksenne muutamien viikkojen ajan. Monet pienemmät lapset voivat kokea tämän turvallisena ajatuksena. NOVASOL tarjoaa yksityisomisteiset loma-asunnot Ranskasta laatutakuulla. Huvilan tai huoneiston vuokraaminen Normandiasta on kauttamme helppoa ja turvallista, sillä jokainen kohde on erikseen tarkistettu. Talonvuokraus normandiasta onnistuu helposti täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Bonnes vancances!