search

Vuokraa loma-asunto Nord-Pas-de-Calaista

Normandian, Champagnen, Pariisin metropolialueen, Englannin kanaalin ja Belgian rajan välissä sijaitseva Nord-Pas-de-Calaisin alue muodostaa Ranskan pohjoisosan. Nord-Pas-de-Calais on muuttunut suosituksi loma-alueeksi vasta lähivuosien saatossa, mutta alue on viime aikoina kerännyt entistä enemmän tunnustusta muun muassa tunnettujen tapahtumiensa, kuten karnevaalien ansiosta. Leuto ilmasto, kaunis luonto vihreine niittyineen, maissipeltoineen, metsineet ja rauhallisine, Englannin kanaalin rannalla sijaitsevine hiekkarantoineen sekä ystävälliset ja vieraanvaraiset ihmiset tekevät Nord-Pas-de-Calaisista miellyttävän kohteen matkailijoille. Vuokraa huvila tai huoneisto Ranskasta ja lähde lomalle upealle Nord-Pas-de-Calaisin seudulle!

Vuokraa loma-asunto Nord-Pas-de-Calaista

Flanderit Ranskassa

NOVASOLilta sinun on mahdollista löytää unelmiesi loma-asunto Nord-Pas-de-Calaista kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Alueen arkkitehtuuri, ruokakulttuuri sekä kieli muistuttavat Ranskan Flanderien historiallisesta seudusta. Myös muinainen Pohjois-Frankenin alue on jättänyt jälkensä alueen moniin perinteisiin. Vuokraa loma-asunto Nord-Pas-de-Calaista ja koe tämä ainutlaatuinen seutu, joka sijaintinsa vuoksi on todistanut vuosien saatossa taisteluita ja sotia, joiden aikana useita kulttuuriaarteita tuhoutui. Vanhoista kaupungeista, jotka ovat säilyneet tähän päivään asti, löydät ainutlaatuista arkkitehtuuria. Mainitsemisen arvoisia ovat erityisesti lukuisat kapeat ja korkeat kellotornit, joita kutsutaan nimellä belfriede. Kellotornit seisovat joko yksinään tai ovat osa kirkkoa tai kaupungintaloa. Pohjois-Ranskassa ja Belgiassa 17 tällaista tornia kuuluu UNESCOn suojelulistalle. Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja lähde tutkimaan Nord-Pas-de-Calaisin alueen upeita nähtävyyksiä.

Opaalirannikko Nord-Pas-de-Calaisissa

Tätä Pohjanmeren rannikkoaluetta värittävät rannat, dyynit, liitukivikalliot ja joensuut, sekä sinivihreinä kimmaltavat vedet jotka kutsuvat sinut ja lomakumppanisi rentoutumaan ja kylpemään merivedessä. Loma-asunto Nord-Pas-de-Calaisissa lupaa sinulle ja matkaseurueellesi uskomattoman loman Ranskassa. Alueen ilma hellii aistejasi ja upea ympäristö kutsuu sinut kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi leijakiipeilyä. Alueelta löytyy myös merikylpylöitä, joista maininnan ansaitsee erityisesti entinen kalastajakylä Berck tai kaunis Le Touquet-Paris-Plage.

Durkerquen kaupunki sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Belgian rajalta Englannin kanaalin rajalla. Dunkerque on kasvanut nopeasti vanhasta kalastajakylästä kukoistavaksi satamakaupungiksi, jolla on historiallisesti paljon tarjottavaa. Komean 1400-luvulta peräisin olevan kellotornin vieressä sijaitseva kaupungintalo ja sen upea julkisivu sekä asuinrakennukset ovat Ranskan lomasi ehdottomia kohokohtia.

Huvila tai huoneisto Ranskassa on  erinomainen mahdollisuus tutustua maan monipuoliseen kulttuuritarjontaan ja erilaisiin kaupunkikohteisiin. Englannin kanaalin kapeimmassa kohdassa (34 metriä leveä) sijaitsee Calaisin kaupunki, joka tarjoaa runsaasti kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Kirkkaana päivänä voit nähdä Doverin kalliot Brittein saarten puolella, ja matkustajalaiva vie sinut Calaisista Doveriin muutamassa minuutissa. Vaikka toinen maailmansota tuhosi paljon Calaisin kaupungista, vuokraa loma-asunto Nord-Pas-de-Calaisista ja löydät alueelta runsaasti nähtävää ja tutkittavaa. Vieraile upeassa 1800-luvulla rakennetussa teatterissa, lukuisissa kellotorneissa ja August Rodinin kuuluisan ”Calaisin kansalaiset”-veistoksen luona, joka sijaitsee kaupungintalon edustalla.

Varaa loma-asunto Nord-Pas-de-Calaista aitiopaikalta

Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Ranskassa ovat laatutarkastettuja ja ne tarjoavat erinomaisen lähtöpisteen monille retkille ja aktiviteeteille. NOVASOLilta löydät huvilat ja huoneistot Ranskasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa, joten valikoimistamme löydät varmasti sinun ja perheesi toiveisiin sopivan majoituksen. Vuokraa loma-asunto Nord-Pas-de-Calaista ja koe aivan uusi puoli Ranskasta. NOVASOLin loma-asunnot odottavat sinua!