Nähtävyyksiä ja elämyksiä lomalla Ranskassa

Loma-asunto Ranskasta tarjoaa sinulle ja perheellesi monipuoliset mahdollisuudet tutustua maan laajan valikoimaan erilaisia nähtävyyksiä, vetonauloja, sekä elämyksiä niiden parissa. Ranskasta löytyy sekä lukuisia historiallisia monumentteja, joista useista on tullut merkittäviä symboleita, että kuvankauniita luonnollisiakin monumentteja. Tämä on maa, mistä epäilemättä löytyy jokaiselle lomailijalle jotakin mielenkiintoista nähtävää ja tutkittavaa. Ellet aio lomailla Ranskassa pitkää aikaa, tutkittavien nähtävyyksien valinta saattaa olla melko vaikeaa, sillä täällä on niin paljon nähtävää, että on haaste mahduttaa kaikki yhden loman ajalle. Alta löydät vinkkejä siihen, mitä vetonauloja ja nähtävyyksiä kannattaa kuitenkin ehdottomasti pyrkiä näkemään, kun suunnitelmissa on vuokrata loma-asunto Ranskasta

Nähtävyyksiä Ranskassa

Musée Picasso – Ranskassa Antibesin kaupungissa sijaitsee Grimaldin linna, jossa vuonna 1966 avattiin Picasso-museo. Itse Picasso on aikoinaan asunut täällä ja nykyään täällä pääset ihailemaan yli 200 kyseisen taiteilijan taidetyötä. Myös muiden taiteilijoiden, kuten Alexander Calderin, Max Ernstin, Germaine Richierin, Anne ja Patrick Poirierin, sekä Fernand Legerin töitä on esitteillä Musée Picassossa. Museo on auki kaikkina muina viikonpäivinä, paitsi maanantaisin. 

Train des Pignes – Nizzasta Digne-les-Bainsiin kulkeva junamatka vie sinut historian syövereihin ja on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys. Kolmen ja puolen tunnin junamatka kulkee 25 tunnelin läpi, yli 30 sillan yli, sekä läpi henkeäsalpaavien joki-, vuoristo- ja laaksomaisemien, joista monet eivät ole saavutettavissa autolla. Kyseessä on todellinen seikkailuelämys, jota et tule koskaan unohtamaan. Muistathan varata liput hyvissä ajoin etukäteen. 

Louvren taidemuseo – Vaikka Mona Lisan koko ei ole suurimmasta päästä, tämän maailmankuulun maalauksen edessä seisominen tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, joka jokaisen tulisi kokea kerran elämässä. Louvren taidemuseo kätkee sisälleen Mona Lisan lisäksi lukemattomia muitakin taideaarteita egyptiläisestä kullasta aina kuuluisien ranskalaisten taiteilijoiden maalauksiin sekä antiikkisiin marmoriveistoksiin. Jos haluat nähdä kaiken Louvressa, yksi päivä ei edes riitä siihen. Museo on auki jokaisena viikonpäivänä, paitsi tiistaisin. 

Sénanquen sisterssiläinen luostari – Tämä 1100-luvulle sijoittuva luostari sijaitsee Gordesin kylän lähellä, keskellä kuvakauniita laventelipeltoja. Luostarin syrjäinen sijainti ja harmoninen sekä rauhallinen tunnelma lumoavat vierailijoita. Täällä asuu munkkeja, joiden elinkeinoina toimivat laventelin viljely sekä mehiläisten hoito. Kyseessä on hyvin rauhoittava kokemus, joka kannattaa ehdottomasti kokea tilaisuuden tullen. Luostarissa voi vierailla päivittäin. 

Montagne Sainte-Victoire – Tämä vaikuttava ja henkeäsalpaava vuoristo on toiminut vahvasti taiteilija Paul Cézannen inspiraationa, sillä hänen  kotinsa sijaitsi vuoriston läheisyydessä. Lisäksi kyseinen vuoristo liittyy myös Pablo Picassoon, sillä hän osti sen juurella sijaitsevan Vauvenarguesin linnan ja asui siellä. Taiteellisen tunnettavuutensa lisäksi vuoristo on suosittu kohde patikoijien, kiipeilijöiden, varjoliitäjien sekä luolatutkijoiden keskuudessa. Vuoriston reittejä käyttää noin 700 000 patikoijaa vuosittain. 

Nausicaá – Tämä koko Euroopan suurin meripuisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde ja etenkin silloin, jos matkustat lapsien kanssa. Täältä löytyy 34 000 eliötä sekä 4,5 miljoonaa litraa vettä niille elintilaksi. Suurissa akvaarioissa elelee mitä ihmeellisempiä ja kiehtovampia mereneläviä, joiden uiskentelua pääset täällä seuraamaan. Kohteen ohjelma vaihtelee eri teemojen mukaan. 

Strasbourgin katedraali – Tämä Alsacen kaupungissa sijaitseva goottilainen katedraali on tunnettu yhtenä koko Euroopan kauneimmista katedraaleista. Nykyään se on maailman kuudenneksi korkein kirkko, vaikka vuodesta 1647 vuoteen 1874 tämä 142 metrin korkuinen katedraali oli listan kärjessä. Strasbourg on nähtävissä uskomattoman kaukana Alsacen tasangoilla ja kiivetessäsi ylös sen 332 porrasta, aukeavat eteesi kuvankauniit maisemat läheisille alueille. Katedraali on avoinna yleisölle päivittäin. 

Château de Fleckenstein – Fleckensteinin 1100-luvulla korkealle hiekkakiviharjanteelle rakennettu linna tarjoilee sinulle roimasti kiehtovaa historian havinaa. Linnan ympäristössä sijaitsee myös loistavia patikointireittejä, joita pitkin pääset tutustumaan myös Loewensteinin sekä Hohenburgin linnojen raunioihin. 

Nähtävyyksiä Ranskassa

Vuokraa loma-asunto Ranskasta ja ihastu

Paras tapa tutustua Ranskan monipuolisiin, mielenkiintoisiin sekä kiehtoviin nähtävyyksiin, on vuokrata loma-asunto Ranskasta NOVASOLin laajasta loma-asuntovalikoimasta. Vuokrakoti tarjoaa lomallesi paljon vapautta sekä omatoimisuutta, joten voit itse päättää, mitkä nähtävyydet haluat lomasi aikana katsastaa ja milloin. Hyvä vinkki lomaasi varten on auton vuokraaminen, sillä siten liikkuminen paikasta toiseen on äärimmäisen kätevää ja saat liikkua omien aikataulujen mukaisesti. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Ranskassa ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi vastaavat vaihtoehdot. Tutustu siis valikoimaamme täällä nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Ranskasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi tänne upeita nähtävyyksiä pullollaan olevaan maahan!